Bernabé Barragán, porter del Nàstic de Tarragona, durant un entrenament

Bernabé diu adéu al Nàstic

L'andalús ha defensat la porteria grana durant tres temporades

La relació entre Bernabé Barragán i el Gimnàstic de Tarragona ha arribat al seu final. El porter andalús començarà una aventura fora del Nou Estadi, després de no renovar el contracte que el vinculava amb el conjunt grana i que acaba el 30 de juny.

El futbolista de los Palacios y Villafranca va arribar procedent del filial de l'Atlètic de Madrid l'estiu del 2017 i durant aquests tres anys ha defensat la porteria del Nàstic  en 55 partits oficials, entre la categoria de plata i bronze del futbol nacional, com a la Copa del Rei. En tots aquests partits, Bernabé  ha disputat 4.955 minuts i rebuts 76 gols.

El Gimnàstic de Tarragona ha agraït el treball i la professionalitat que el futbolista ha mostrat durant aquestes temporades a Tarragona i li desitja la millor de les sorts en el futur més immediat.

  

«Gràcies Tarragona»

Bernabé Barragán s'ha acomiadat de tota la gent que l'ha acompanyat durant aquesta aventura al Gimnàstic de Tarragona: companys, tècnics i aficionats, dels quals assegura «emportar-se un gran aprenentatge» i amb paraules dedicades a l'entrenador de porters, Manuel Oliva.