Imatge del pavelló Joan Ortoll de Calafell

Calafell serà la seu de la Copa del Rei d'hoquei patins 2023

La competició es disputarà per primera vegada al Baix Penedès

La Copa del Rei d'hoquei patins de 2023 se celebrarà al pavelló Joan Ortoll de Calafell, segons l'acord a què han arribat la Reial Federació Espanyola de Patinatge (RFEP) i l'Ajuntament del municipi, conjuntament amb el CP Calafell. Així ho ha anunciat la RFEP en un comunicat, en què ha destacat que «Calafell compta amb una dilatada experiència en organització d'esdeveniments esportius d'alt nivell».

D'aquesta manera, el Parlem CP Calafell serà l'amfitrió de la Copa del Rei 2023 —la 80a edició de la competició—, que per primera vegada se celebrarà al municipi del Baix Penedès. Els calafellencs disputaran el títol contra altres set rivals, que seran els millors classificats al final de la primera de la volta de l'OK Lliga. El torneig es desenvoluparà entre el 2 i el 5 de març del 2023.

La del 2023 serà la tercera vegada en els darrers vuit anys que la Copa del Rei se celebrarà a la demarcació de Tarragona, ja que els anys 2016 i 2019 es va disputar al Pavelló Olímpic de Reus. La darrera edició de la competició es va celebrar a Lleida i va coronar com a campió el FC Barcelona, que va superar el Reus per 4-0.

Gran inici de temporada del Parlem CP Calafell

El CP Calafell ha iniciat la temporada a l'OK Lliga de manera brillant, amb dues victòries en les dues jornades que han disputat els de Ferran López. Cal recordar que el partit de la segona jornada va quedar ajornat per la disputa de la Copa Continental, en què els calafellencs van caure en semifinals davant el Valongo portuguès.

Aquest dissabte, a les 19.30 hores, els verd-i-blancs jugaran el seu primer partit com a locals al Joan Ortoll contra el Voltregà, ja que els dos partits que han jugat —i guanyat— a l'OK Lliga han estat lluny del Baix Penedès.