La campanya «Tu ets el Nàstic» inicia la segona volta rebaixant-se a la meitat

El Nàstic redueix a la meitat els preus dels abonaments per a la segona volta de lliga. A l’octubre es va arribar a la xifra de 6.700 carnets i es vol seguir creixent

El Nàstic necessita la seva afició més que mai. Tot i que malauradament és un discurs que es repeteix en les últimes temporades per donar un cop de mà en situacions esportives complicades, cert és que l’entitat tarragonina sempre treballa amb promocions i altres estris de màrqueting per facilitar i promoure l’assistència de públic al Nou Estadi. De cara a la segona meitat de lliga, l’entitat presidida per Josep Maria Andreu ha decidit seguir apostant per la campanya de captació d’abonats sota el lema «Tu ets el Nàstic» però reduint el seu preu a la meitat.

A 2,72 euros el partit en el millor dels casos

El Nàstic posa a disposició de l’aficionat que no és abonat fins a tres tarifes a les quals acollir-se per assegurar-se la presència en els últims onze partits com a local de la temporada 2018-2019, a més de poder gaudir de tots els avantatges com a posseïdor d’un carnet. L’opció més econòmica està dirigida per al públic d’entre quinze i 30 anys que tinguin ganes d’animar durant els partits i deixar-se la gola aportant una nota de color a l’encontre. Es tracta d’una localitat a la graderia ‘Tarraco Invicta’ situada a Gol de Muntanya al costat de les penyes Orgull Grana i Furia Grana. Aconseguir una localitat en aquest espai costa 30 euros, xifra que suposa una despesa de només 2,72 euros per partit.

En el cas de no complir amb el requisit d’edat o de voler veure l’encontre d’una manera més tranquil·la, la possibilitat més econòmica és aconseguir un seient als gols situats darrere de les porteries. En aquest cas la despesa seria de 75 euros o, vist d’una altra manera, cada partit suposaria una despesa de 6,8 euros. Mentre que l’opció més cara que hi ha a disposició és la d’un seient a preferent, graderia que disposa de les mateixes comoditats visuals de tribuna però sense estar cobert per un sostre. Apoderar-se d’un seient en aquesta localitat suposa una despesa de 100 euros (nou euros per partit).

El Nàstic va tancar el passat més d’octubre arribant a la xifra de 6.700 abonats i vol seguir creixent de cara a una segona volta de lliga on encara han de visitar el Nou Estadi equips com Las Palmas, l’Albacete, el Málaga, l’Sporting, el Mallorca de Vicente Moreno o el CF Reus, si és que els ganxets no són exclosos de la competició a finals de mes.