Pavelló Olímpic Reus

El Campionat de Catalunya de grups xou se celebrarà a Reus i no a Lleida

La Federació Catalana de Patinatge atribueix a «motius operatius de la instal·lació» el trasllat

El Campionat de Catalunya de grups de xou de patinatge artístic estava previst que se celebrés el cap de setmana del 16 i 17 de febrer d'aquest 2019, d'aquí a un mes, al pavelló Barris Nord de Lleida. La competició se celebrarà, però no a l'espai pensat inicialment, sinó a un centenar de quilòmetres al sud. El Pavelló Olímpic de Reus serà l'escenari que aculli, finalment, el Campionat de Catalunya de grups xou de patinatge artístic.

Reus repeteix com a seu de la competició

La Federació Catalana de Patinatge ha emès un comunicat en el qual atribueix a «motius operatius de la instal·lació» del pavelló de Barris Nord de Lleida el trasllat. La data es manté, i se celebrarà el cap de setmana del 16 i 17 de febrer, d'aquí a un mes, tal com estava previst des d'un bon començament. D'aquesta manera, la capital del Baix Camp es convertirà en seu d'aquesta competició per segon any consecutiu.  Després d'haver-ho fet l'any 2018, els millors clubs de Catalunya d'aquesta modalitat es tornaran a trobar a Reus.

Pavelló Olímpic Reus
Imatge aèria del Pavelló Olímpic de Reus | TarragonaDigital.com

 

S'hi participa en les modalitats de Grup Xou Grans, Grup Xou Petits, Grups Xou Quartets i Grups Xou Júnior. A la competició final, la que se celebra el 16 i 17 de febrer a Reus,  hi participen els equips que s'hagin classificat en els campionats territorials de Barcelona, Tarragona, Girona i Lleida. Aquests campionats territorials es disputaran el cap de setmana del 26 i 27 de gener, respectivament, a Vilanova i la Geltrú, Reus, Girona ciutat i Lleida ciutat.

Grup Xou Gran Reus Deportiu
Moment de l'actuació del Reus Deportiu a França | World-Skate.tv

Bon 2018 per al Grup Xou Gran del Reus Deportiu 

El principal equip de la ciutat amfitriona, el Reus Deportiu,  va tancar el 2018 amb un molt bon gust de bocadesprés de quedar en quarta posició al campionat del món. El Grup Xou Gran va aconseguir, a França, el seu objectiu, que era quedar entre els cinc primers classificats en el seu retorn a al competició mundial després de tres anys de no haver-s'hi classificat.