Èlia Canales, Ferran Siré i Èlia Gulli, cap als Jocs Olímpic de la Joventut

Els tres esportistes del nostre territori formaran part de l’esdeveniment que se celebrarà del 6 al 18 d’octubre a Buenos Aires

Tres esportistes del Camp de Tarragona representaran el nostre territori als Jocs Olímpics de la Joventut que se celebraran des de dissabte 6 d’octubre fins al dijous 18 a Buenos Aires (Argentina). Les tarragonines Èlia Canales i Èlia Gulli i el nedador reusenc Ferran Siré intentaran deixar el pavelló ben alt en la cita que reuneix als joves esportistes més prometedors en les competicions olímpiques. Els tres han entrat en la lliga del Comitè Olímpic Espanyol que formen 86 esportistes: 47 dones i 39 homes. Amb més de 200 comitès d’arreu del planeta, s’esperen més de 4.000 atletes d’entre 15 i 18 anys.

Èlia Canales (esquerre) abans de marxar cap a Buenos Aires amb la delegació espanyola
Èlia Canales (esquerre) abans de marxar cap a Buenos Aires amb la delegació espanyola | Cedida

Èlia Canales (tir amb arc)

La tiradora tarragonina, integrant del Club de Tir amb Arc Constantí, serà l’única representant espanyola en la seva categoria. La tres vegades campiona estatal en categoria cadet va aconseguir el bitllet després quedar entre les setze millors del Mundial cadet d’arc recorbat. La competició de tir amb arc donarà  inici el dia 12 i finalitzarà el dia 17.

Ferran Siré canvia el Tarraco pel Terrassa
Ferran Siré canvia el Tarraco pel Terrassa | Joan Alfons López

Ferran Siré (natació)

El jove reusenc Ferran Siré, que fa uns dies es convertia en nou nedador del CN Terrassa després de tres anys al CN Tarraco, forma part dels quatre nedadors masculins escollits per la federació espanyola. Siré competirà en la categoria de 100 i 200 metres papallona, posant-se el banyador dilluns dia 8 amb la prova més curta i divendres 12 amb la prova més llarga.

Gulli (dorsal 6) amb l'equip sub-17 de la selecció espanyola
Gulli (dorsal 6) amb l'equip sub-17 de la selecció espanyola | RFEF

Èlia Gulli (futbol sala)

La futbolista tarragonina ha estat escollida per formar part de l’equip sub18 de la selecció espanyola. Formada al Futsalpax de Tarragona i actualment vestint la samarreta del Cervera-Segarra, va ser una de les seleccionades per l’entrenadora Clàudia Pons per formar part de l’esdeveniment esportiu. Diumenge dia 7 a les 19.00 hores debutarà contra Bolívia, mentre que el dia 9 es jugarà contra Tailàndia, l’11 davant Toga i el 13 contra Trinidad i Tobago.