Bojan ha obert la llauna en el minut 54

Catalunya s’imposa a Veneçuela amb bona presència tarragonina

Catalunya s’endú el triomf per 2 a 1 amb Bartra i Aleix Vidal titulars. Romeu i Aleix Garcia surten en el segon temps. Badia i Becerra comparteixen porteria

Bojan ha obert la llauna en el minut 54 | FCF

Victòria de la selecció de Catalunya davant Veneçuela per 2 a 1 en un encontre que s’ha decidit en la recta final gràcies a un gol de l’espanyolista Puado. Després de sis anys d’espera, la catalana ha aconseguit tornar al camí del triomf imposant-se a una Veneçuela que divendres sumava un triomf de prestigi davant l’Argentina de Leo Messi per 1 a 3. Després d’un primer temps sense gols a Montilivi, el lleidatà Bojan obria la llauna en el minut 54. El veneçolà Rosales empatava quatre minuts després i Puado, a tres minuts del final, decantava la victòria per al bàndol local.

[predef]tarragona-digital-84[/predef]

Bona representació tarragonina

El Camp de Tarragona ha comptat amb una doble representació en l’onze inicial. El domenyenc Marc Bartra ha estat titular i ha jugat tot el primer temps, mentre que el puigpelatenc Aleix Vidal ha estat substituït en el minut 62. A més del territori del Camp de Tarragona, la província també ha comptat amb la presència dels ebrencs Oriol Romeu i Aleix Garcia. Ambdós han entrat a l’equip en el temps de descans i han jugat tot el segon temps, sent part activa en el gol del triomf.

12.671 persones han assistit a l'encontre a Montilivi
12.671 persones han assistit a l'encontre a Montilivi | FCF

Una arrencada de Romeu per la banda dreta ha acabat amb l’esfèric per un Aleix Garcia que després d’una centrada ha deixat Puado sol al segon pal per batre el porter de Veneçuela. A més, el porter del Nàstic Isaac Becerra ha jugat els segons 45 minuts després de veure com l’exroig-i-negre Èdgar Badia sortia en l’onze inicial. Mikel Villanueva, representant del Nàstic a la selecció veneçolana, no ha disputat cap minut.