El CBT, el Valls i el Salou, a pel triplet en la novena jornada de la Lliga EBA

Els tarragonins visiten Castellbisbal, els vallencs reben el Quart i els salouencs juguen a la pista del Mataró Feimat

La novena jornada de l'OK Lliga i el Club Bàsquet Tarragona, el Club Bàsquet Valls i el Club Bàsquet Salou buscaran reeditar l'èxit de la primera jornada amb una triple victòria. Fàcil no serà tenint en compte que el Valls rebrà el líder Quart al Joana Ballart i que el Salou buscarà la primera victòria fora de casa visitant el Mataró Feimat. Per la seva banda, el CBT vol aproximar-se a la primera posició visitant el Castellbisbal.

El CB Tarragona, a pressionar els dos primers

El Club Bàsquet Tarragona jugarà dissabte a les 19.45 hores a la pista del Castellbisbal. Els blaus, tercers a la lliga amb un balanç de sis victòries i dues derrotes, visitaran un rival que és desè amb tres triomfs i cinc ensopegades. El conjunt que entrena Berni Álvarez buscarà la tercera victòria consecutiva per aproximar-se a la primera plaça, actualment propietat del Quart empatat amb l'Igualada. El Pavelló Municipal Illa Esportiva serà l'epicentre d'un duel que comptarà amb l'arbitratge de Bernat Verdejo i Jorge Baena.

El Valls, a donar guerra al líder

El Club Bàsquet Valls jugarà dissabte a les 18.00 hores contra el Club Bàsquet Quart, líder de la Lliga EBA amb un balanç de set triomfs i només una única derrota. El conjunt entrenat per Francesc Canals és vuitè a la taula amb quatre victòries i quatre derrotes i buscarà el tercer triomf a casa després d'haver guanyat únicament un duel dels últims quatre competits. Per la seva banda, el Quart arriba després de situar-se líder gràcies a la victòria davant l'Igualada per 71 a 68. Els vallencs jugaran al Pavelló Joana Ballart sota l'arbitratge de Victor Carreras i David Mendoza.

El Salou visitarà el Mataró Feimat

El darrer en competir serà el Club Bàsquet Salou. Els de la Costa Daurada jugaran diumenge a les 19.00 hores a la pista del Mataró Feimat. L'equip dirigit per Jesús Muñiz arriba al matx sent el dotze en la taula amb un balanç de dues victòries i sis derrotes, acumulant tres d'aquestes de forma consecutiva en les tres últimes setmanes. Davant es trobaran un Mataró que és el quart classificat de la lliga i que només ha perdut dos partits, curiosament dos dels que ha jugat davant el seu públic al Palau d'Esports Josep Mora. El Salou, que buscarà el primer triomf lluny de Salou, comptarà amb l'arbitratge de la parella formada per Arnau Puig i Eduard Colomer.