El CF Reus Deportiu s'enfrontarà al Girona el 8 d'agost

Ho farà en la primera edició del Trofeu Ciutat de Reus | El partit es retransmetrà en directe per TV3

El CF Reus Deportiu s'enfrontarà al Girona FC en el marc de la primera edició del Trofeu Ciutat de Reus. El partit es jugarà a l'Estadi Municipal el pròxim 8 d'agost a les 20 h, i els socis roig-i-negre podran veure'l de franc, mentre que la resta de públic tindrà les entrades al mateix preu que l'any passat. La resta de detalls, com la data en què sortiran a la venda, es coneixeran durant aquesta setmana; el que sí que s'ha anunciat, per part del president del CF Reus, Xavier Llastarri, és que el matx el retransmetrà, en directe, TV3.

Una idea que, finalment, culmina

Segons l'alcalde de la ciutat, Carles Pellicer, amb aquest nou trofeu, «Reus tindrà un trofeu de primera». Per tal d'acostar-lo més a la ciutadania, durant tota la setmana s'exposarà la copa que s'endurà l'equip que guanyi el partit. Xavier Llastarri ha volgut aprofitar la presentació de l'esdeveniment esportiu per «donar les gràcies a l'Ajuntament perquè,  tot i que a mi m'havia passat pel cap diverses vegades, el tema s'havia refredat», i ara ha vist com culminava.

La copa del Trofeu Ciutat de Reus estarà exposada tota la setmana a l'Ajuntament
La copa del Trofeu Ciutat de Reus estarà exposada tota la setmana a l'Ajuntament | Jordi Olària

 

«Des del club es va encaixar des del primer moment com ha de ser», continua Llastarri, «i ho vam tirar endavant perquè si a Reus fem ciutat amb les entitats i les associacions, com no ho havíem de fer nosaltres...». Precisament el teixit associatiu reusenc tindrà presència en aquest partit. Xavier Llastarri ha anunciat que «el dia 8, el CF Reus convidarà institucions i associacions perquè vinguin a veure el partit».

«Això és un començament d'obrir-nos encara més a la ciutat, però tindrà més repercussió durant tots els partits de lliga  de la temporada. Totes aquestes institucions i associacions seran protagonistes», ha afegit sense voler donar més detalls sobre com es duria això a la pràctica.

L'Estadi Municipal en una imatge d'arxiu
L'Estadi Municipal en una imatge d'arxiu | Laia Solanellas

 

La negociació de l'Estadi «va per bon camí»

Tal com ha avançat TarragonaDigital.com, la negociació de la licitació de l'Estadi Municipal «va per bon camí». Amb aquestes paraules s'hi ha referit l'alcalde, Carles Pellicer, qui ha explicat que president la mesa negociadora, «hem obert els dos sobres i el contingut és satisfactori per la nostra banda. En els pròxims dies o setmanes es portarà a terme el procés negociat». En la mateixa línia s'ha mostrat Xavier Llastarri, que considera que «està tot molt ben encaminat».