Tarda de comiats en el retorn a la feina del CF Reus

Èdgar Badia i Fran Carbia s’acomiaden del vestidor on han viscut les millors tardes de futbol. Abel Mourelo diu adéu entre llàgrimes en el retorn a la feina de l’equip

El CF Reus Deportiu ha tornat aquesta tarda als entrenaments i ho ha fet amb un fort aroma a comiats. La sessió dels roig-i-negres, prevista per a les 15.30 hores, s’ha endarrerit uns minuts després que Fran Carbia i Èdgar Badia s’hagin reunit amb els ja excompanys dins del vestidor per acomiadar-se físicament després de mesos i, en alguns casos, anys de convivència. També ha dit adéu de forma definitiva Abel Mourelo, membre del cos tècnic que afrontarà la pròxima setmana una etapa professional al Japó.

 

Entrenament amb molta presència del filial

L’equip ha saltat a la gespa d’un dels camps annexes a l’Estadi Municipal amb la presència de 23 futbolistes. Dels 23, un total de tretze formen part del primer equip mentre que nou eren del filial i el restant és el cas d’un Isaac Cuenca que no té cap vincle professional amb l’entitat. Els integrants amb fitxa del filial han estat Gonzalo Pereira, Martí Vilà, Rubén Enri, Alfred Planas, Adrià Guerrero, Dani Reina, Arnau Gaixas, Gori López i Chechu Grana. També ha aprofitat l'entrenament d'aquest dimecres per acomiadar-se el tècnic Abel Mourelo. L'ex de la Cultural, arribat a la capital del Baix Camp aquest estiu, diu adéu al club i a la ciutat en un mar de llàgrimes. La seva vinculació amb el CF Reus ha estat màxima i ha deixat una profunda empremta que no correspon a la seva curta estada a l'entitat. El Tokushima Vortis, de la Segona Divisió japonesa, és el seu destí a partir de la setmana vinent.

 

Èdgar Badia i Fran Carbia en el moment d'abandonar l'Estadi amb les últimes pertinences
Èdgar Badia i Fran Carbia en el moment d'abandonar l'Estadi amb les últimes pertinences | Joan Alfons López

Comiats de Badia i Carbia a les xarxes socials

Fran Carbia i Èdgar Badia s’han acomiadat avui físicament dels seus companys i també han dirigit unes paraules a l’entorn ganxet. Carbia ho va fer dilluns però Badia s’ha volgut esperar a dir adéu en persona als seus excompanys i després ho ha fet públic a les xarxes socials. Carbia afirma entre paraules d’agraïment que «vaig arribar sent un nen i me’n vaig sent un home» i ha destacat que «vaig arribar a un club familiar i sobretot unit però aquesta última temporada s’ha anat embrutant tot i ha deixat de ser aquest club en el qual vaig començar molt il·lusionat».

El tarragoní no amaga que «els darrers mesos han estat possiblement els pitjors com a jugador del Reus, psicològicament he acabat desgastat i no trobava aquella felicitat anomenada futbol». Una felicitat que ara, a can CF Reus, és «un lloc on ara mateix és impossible ser feliç», sentencia un Fran que demana al 2019 «que no se li apaguin els llums al Reus: ciutat, afició, jugadors i cos tècnic no es mereixen tot aquest patiment per una gestió pèssima».

 

Rubén Enri i Gori López dirigint-se cap a l'entrenament
Rubén Enri i Gori López dirigint-se cap a l'entrenament | Joan Alfons López

 

Pel que fa a Badia, el barceloní ha afirmat que avui és «un dels dies més tristos i difícils de la meva vida, us trobaré molt a faltar però sabeu que sempre tindreu en mi un ganxet més». Entre les moltes paraules d’agraïment i el repàs a una llarga carrera a Reus que l’ha portat a jugar 196 partits de roig-i-negre, Badia ha acabat el seu discurs amb un missatge cap a la direcció de l’entitat: «Espero que arribi una solució TOTAL abans que no sigui massa tard, pel bé del Reus i de tots el que el componen».