El Barça, celebrant la Copa

El Barça no falla i suma a Reus la quarta Copa del Rei consecutiva

El FC Barcelona guanya el Deportivo Liceo (1-4) i suma la quarta Copa del Rei consecutiva, superant el seu rècord històric

El Barça segueix intractable i ha guanyat una nova Copa del Rei, la quarta consecutiva, després d’imposar-se per 1 a 4 al Deportivo Liceo en la gran final de la Copa del Rei d’hoquei patins que s’ha celebrat aquesta tarda al Pavelló Olímpic de Reus. El conjunt blaugrana, que arribava a la final amb el repte de sumar la quarta Copa consecutiva, fet que no havia pogut realitzar al llarg de la seva història, no ha perdonat davant un Liceo sense els germans Lamas que ha aguantat el primer temps amb el 0 a 0 però que ha vist com en el segon temps eren els homes d’Eduard Castro aquells qui veien porteria per sentenciar el títol.

Bargalló obre la llauna

Els primers 25 minuts han quedat marcats per la igualtat. Cap dels dos conjunts ha estat capaç de trencar el 0 a 0 inicial. Les aturades de Xavi Malián per part del Liceo i d’Aitor Egurrola per part del Barça han dominat, impedint veure algun gol en el primer temps. No ha estat fins als primers minuts del segon període quan el Barça ha aconseguit trencar el marcador inicial. Pau Bargalló, en el minut 28, aconseguia veure porteria per aplanar el camí blaugrana cap al títol.

El Liceo no ha pogut superar el Barça
Els gallecs han perdut contra el Barça en el segon temps | Laia Solanellas

Gual, en el minut 33, ampliaria diferències (0-2) i no seria fins al minut 41 quan l’encontre quedaria sentenciat de forma definitiva. Amb pocs segons de marge, els culers han marcat dos gols i han fet pujar un inapel·lable 0 a 4 gràcies als gols de Joao Rodrigues després d’aprofitar el refús d’un penal i de Pablo Álvarez. Sense marge per a la reacció, el Liceo només ha pogut maquillar el marcador a 46 segons del final amb el gol de l’honor marcat per Martín Payero.

D’aquesta manera, el FC Barcelona guanya una nova Copa del Rei, la quarta seguida. Els gallecs, per la seva banda, veuen com perden la segona final de Copa consecutiva i com els blaugrana amplien el seu domini en l’hoquei estatal. Amb el final de la Copa del Rei, es posa punt final a la competició a la capital del Baix Camp després de quatre dies on s’han citat el millor hoquei masculí i femení espanyol.

El Telecable i el Barça, celebrant la Copa de la Reina i la Copa del Rei
El Telecable i el Barça, celebrant la Copa de la Reina i la Copa del Rei | Laia Solanellas

Deportivo Liceo

Malián, Torres, Di Benedetto, Brige i Miras. A la banqueta: Rodríguez, Coy, Ciocale, Payero i Parga

FC Barcelona

Egurrola, Gual, Bargalló, Panadero i Álvarez. A la banqueta: Fernández, Rodrigues, Alabart, Roca i Pascual

0-1 / Bargalló (28’)

0-2 / Gual (33’)

0-3 / Rodrigues (41’)

0-4 / Álvarez (42’)

1-4 / Payero (49’)

Sergi Mayor i Iván González

Matx corresponent a la final de la Copa del Rei d’hoquei patins disputat al Pavelló Olímpic de Reus