Alegria al Liceo després del 3 a 0 sobre la botzina

El Liceo compleix amb els pronòstics i es carrega l’Igualada

El Liceo compleix amb els pronòstics i es carrega l’Igualada El Liceo és el primer semifinalista de la Copa del Rei després d’imposar-se a l’Igualada (5-1). Jugarà contra el guanyador del Reus Deportiu Miró-Lleida Llista

El Deportivo Liceo ha complert a la perfecció amb els pronòstics inicials i s’ha imposat amb relativa comoditat a l’Igualada (5-1) en el primer partit dels quarts de final de la Copa del Rei. Els gallecs ja són a semifinals on esperen un rival que sortirà del matx entre el Reus Deportiu Miró i el Lleida Llista que es disputarà a partir de les 21.15 hores.

[predef]tarragona-digital-84[/predef]

El Liceo encarrila el triomf en el primer temps

El Deportivo Liceo, que s’ha presentat a la Copa del Rei sense la presència de dos homes claus com Josep i Eduard Lamas per sanció i per lesió, respectivament, ha aconseguit bona part de la feina durant els primers 25 minuts. Els gallecs han estat superiors a un valent Igualada  que només ha pogut defensar el zero a la porteria durant nou minuts. Carlo Di Benedetto, amb un xut al travesser, avisava en el minut 9 després d’una pèrdua igualadina.

No ha estat fins al minut 15 quan els de La Corunya s’han pogut avançar en l’electrònic. Sergi Miras transformava un penal enviant l’esfèric a prop de l’escaire dret d’Elagi Deitg per fer un 1 a 0 que s’ampliaria fregant el descans amb dos gols més. En el minut 24 era Facundo Bridge qui aprofitava una assistència de Dava Torres des de la banda dreta per fer el 2 a 0. I El mateix Torres, sobre la botzina, aprofitava el refús del travesser d’un xut elevat per batre Deitg amb el cronòmetre a zero i situar un contundent 3 a 0 en el descans.

L'Igualada no ha pogut evitar anar perdent per 3 a 0 en el descans
L'Igualada no ha pogut evitar anar perdent per 3 a 0 en el descans | Laia Solanellas

Intent de reacció igualadina frustat

El segon temps començava de la manera somiada per a l’Igualada: retallant distàncies en el marcador. César Vives engaltava un xut sec que no podia aturar Xavi Malián. Era el 3 a 1 en el minut 29 i quedaven 21 per poder fer suar el Liceo. Un suor que s’ha eixugat en el minut 33 quan Sergi Miras, novament de penal, tornava a anotar per fer un còmode 4 a 1. Carlo Di Benedetto, aprofitant una falta directa després d'una targeta blava a César Vives, anotava el 5 a 1 definitiu.

Tot i que l’Igualada ha intentat tornar a endollar-se en el matx, no ho ha pogut aconseguir i ha quedat eliminat de la Copa en el matx més tranquil dels tres que s’han disputat fins ara. El Liceo ja està entre els quatre millors de la Copa del Rei i espera rival del matx entre el Reus Deportiu Miró i el Lleida Llista (21.15 hores) de cara a la primera semifinal que es disputarà dissabte a les 18.00 hores.

Ton Baliu rep la pressió d'un jugador del Liceo
Ton Baliu rep la pressió d'un jugador del Liceo | Laia Solanellas

Deportivo Liceo

Malián, Torres, Di Benedetto, Bridge i Miras. A la banqueta: Rodríguez, Coy, Ciocale, Payero i Parga

Igualada HC

Deitg, Vives, Pla, Baliu i Bars. A la banqueta: Del Valle, Yeste, Molas, César i Méndez

Miguel Díaz i David Cantos

Matx corresponent a la primera semifinal de la Copa de la Rei d’hoquei patins disputat al Pavelló Olímpic de Reus