El Calafell guanya l'Alcobendas i confirma el bon inici de lliga

El conjunt de Jordi Esteva s'imposa a l'equip madrileny i acumula ja set punts a la classificació

CP Calafell
El CP Calafell ha jugat el segon partit en cinc dies | CP Calafell

El Club Patí Calafell ha confirmat el positiu inici de temporada després de guanyar aquest migdia al Club Patín Alcobendas per 6 a 4  en un duel molt equilibrat que no s'ha decidit fins al darrer tram on el conjunt madrileny ha estat a només un gol d'empatar el duel. Els del Baix Penedès, que havien jugat dimarts contra el Lleida i havien perdut, han tornat a somriure avui tot i que l'encontre ha començat de forma negativa per als interessos verds.

El visitant Fernández  obria la llauna en el minut 9 de la primera meitat i avançava el conjunt visitant. En la jugada posterior, Torné veia la targeta blava i facilitava a l'Alcobendas una falta directa que podria haver suposat el 0 a 2. La intervenció de Martí Serra ha evitat el mal major. Tot i que el calafellenc Roger Martí disposava d'un penal a favor poc després, l'encert en les jugades d'estratègia no ha arribat i s'ha hagut d'esperar al minut 13 per a què, aquest cop sí, Martí veiés porteria i empatés l'encontre (1-1). A més, l'alegria seria completa abans del descans, quan Torné  capgirava el marcador amb el 2 a 1.

Pluja de gols en el segon temps

No ha estat fins als segons 25 minuts quan el Calafell ha acabat d'embutxacar-se el triomf. Sergi Romeu i Gerard Pujol situaven en pocs segons de diferència el 4 a 1 en l'electrònic quan no s'havien jugat tres minuts des de la represa. Ambdós conjunts han pogut anotar en dues faltes directes que han fallat i no ha estat fins als deu darrers minuts quan el matx ha embogit. El visitant Marcos López marcaria dos gols en pocs segons en el minut 40 i 41 situant un 4-3 que Gerard Pujol, aprofitant una falta directa, convertiria en el 5 a 3 en el minut 42.

Novament López retallaria diferències en el minut 44 però el capità Sergi Romeu remataria la feina en la jugada següent per ensorrar les esperances madrilenyes d'empatar amb el 6-4 definitiu. Aquest resultat provoca que el Calafell pugi fins a la setena plaça amb set punts, deixant el descens a sis punts. La pròxima cita dels verds serà dimarts 23 d'octubre a les 21.00 hores visitant la complicada pista del Liceo.