Victòria sense premi del Calafell davant l’Igualada

El Calafell compleix amb els deures i guanya l’Igualada (4-3) però no aconsegueix el darrer bitllet per jugar la Copa del Rei després de la derrota del Reus a Sant Hipòlit

Ángel Rodríguez ha aconseguit remuntar en el primer temps gràcies a dos gols seus | Joan Alfons López

El Club Patí Calafell ha aconseguit, sense cap mena de dubte, la victòria més amarga de la temporada després d’imposar-se per 4 a 3 a l’Igualada gràcies a dos gols de Sergi Torné que han permès una remuntada estèril després que el Reus Deportiu Miró hagi perdut a la pista del Voltregà i hagi impedit la classificació dels verds per a la pròxima edició de la Copa del Rei que se celebrarà del 21 al 24 de febrer a la capital del Baix Camp.

Remuntada inicial amb doblet d’Ángel Rodríguez

El Calafell ha començat el matx de la pitjor manera possible: encaixant un gol. El visitant Oriol Vives s’internava dins de l’àrea, superava el marcatge d’Ángel Rodríguez i aconseguia batre Martí Serra amb un xut creuat. Aquesta diana deixava els verds sense opcions de jugar la Copa del Rei, factor que començava a confirmar-se amb la diana del Voltregà contra el Reus Deportiu Miró. Tot i així, els verds han iniciat la remuntada deu minuts després del gol visitant. Ángel Rodríguez, amb una internada per la banda dreta, aconseguia batre el porter visitant Elagi Deitg per sota de les cames per posar l’empat (1-1).

Sis minuts després de l’empat, el mateix Rodríguez repetiria alegria. Aquest cop després d’una jugada d’estratègia a la frontal de l’àrea. La deixada enrere per al dorsal vuit dels calafellencs ha acabat amb el 2 a 1 davant l’alegria del públic local, que avui s’ha hagut de desplaçar cap a Vilafranca per poder animar el seu equip.

La victòria ha estat estèril i no dona el bitllet desitjat per jugar la Copa del Rei | Joan Alfons López

Torné dona el triomf

Malauradament pels interessos calafellencs, el segon temps ha començat de la mateixa forma que el primer: amb gol advers. Méndez aprofitava un xut llunyà i el posterior refús de Serra per superar el porter del CP Calafell i situar un 2 a 2 que complicava encara més la participació copera dels del Baix Penedès. El mastegot anímic arribaria quatre minuts després. Una falta directa a favor dels visitants per la targeta blava a Gerard Pujol era executada per un Ton Baliu que no ha pogut batre Serra. Novament el refús, l’enemic en la jornada d’avui, ha permès a César Vives caçar la bola i anotar el 2 a 3.

Sergi Torné, a set minuts del final, posaria el 3 a 3 i deixaria el Calafell a un gol del triomf. El Voltregà seguia guanyant el Reus i, tot i que arribés el quart gol verd, no hauria servit de res. Però els homes de Jordi Esteva estaven en l'obligació d’aconseguir-ho i ho ha fet. Torné, a 41 segons del final, feia esclatar l’afició calafellenca amb el 4 a 3. La feina estava feta, la victòria estava al sac i totes les mirades anaven cap a la pista d’un Voltregà que només guanyava el Reus amb un gol de diferència. En cas d’empat ganxet, el Calafell es classificaria per a la Copa del Rei. Malauradament aquesta circumstància no s’ha donat i els calafellencs hauran de veure la Copa des de casa.

Triomf amarg però que dona tres punts més a un Calafell que manté la distància de sis respecte a la zona de descens després dels triomfs del Sant Cugat i del Vendrell. La pròxima cita dels homes de Jordi Esteva serà diumenge vinent a les 12.30 hores rebent el Lloret al Pavelló del Club d’Esports.