Remuntada del CF Reus contra el Rayo Majadahonda per sumar la primera victòria a casa

Catena i Juan Domínguez remunten el partit després que un gol a pròpia porteria de Badia avancés als visitants

Eufòria dels jugadors del CF Reus en remontar el partit contra el CF Rayo Majadahonda
Eufòria dels jugadors del CF Reus en remuntar el partit contra el CF Rayo Majadahonda | Laia Solanellas

El CF Reus arribava a la desena jornada de lliga sense haver aconseguit una victòria com a locals. El conjunt de Xavi Bartolo ha guanyat el partit remuntant al Rayo Majadahonda (2-1)  que s'havia avançat en el marcador només començar la segona part. Una ràpida reacció dels roig-i-negres ha posat l'empat en una rematada de Catena en un córner tirat per Gus Ledes i en els instants finals de partit, després d'una aposta ofensiva del tècnic, Juan Domínguez posaria el 2 a 1 en el marcador i emmarcaria una gran remuntada del CF Reus, aconseguint el primer triomf com a locals de la temporada.

Calma abans de la tempesta

El CF Reus ha sortit a l'Estadi Municipal buscant la primera victòria a casa d'aquesta temporada. Després de l'eliminació a la Copa del Rei contra l'Almeria, el conjunt de Xavi Bartolo ha realitzat rotacions i ha donat descans a peces importants de l'equip amb una formació en tres centrals i els carrils per Bastos i Guerrero, el domini del partit ha estat pels roig-i-negres que han vist com les ocasions arribaven mitjançant la pilota parada. Linares ha tingut la primera per avançar als ganxets en el marcador, però no ha arribat a finalitzar la jugada. Durant uns minuts els reusencs han perdut el domini del partit i el Rayo Majadahonda tindria les seves opcions sense encert.

Linares ha tingut opció de marcar gol a la primera meitat
Linares ha tingut opció de marcar gol a la primera meitat | Laia Solanellas

En els últims deu minuts de partit el CF Reus ha tornat a arribar la porteria dels madrilenys i a pilota parada des dels peus de Gus Ledes arribaria el perill reusenc. En una d'aquestes acabaria la pilota a dins l'àrea, on Linares, a la mitja volta ha xutat però ha topat amb les cames de la defensa del Rayo Majadahonda. L'ocasió més clara del matx ha estat faltant pocs minuts per finalitzar la primera part, en una acció de toc ha acabat amb una acció individual de Bastos, que dins l'àrea  ha posat una pilota al segon pal i Adrià Guerrero ha rematat de cap, però la defensa visitant ha aconseguit treure la pilota sota els pals.

Remuntada del CF Reus

La segona part ha començat embogida a l'Estadi Municipal. El Rayo Majadahonda ha anat a buscar ràpidament el gol i després d'una primera arribada, al minut 48 s'avançava en el marcador. Un contraatac ha trobat a Riubal i en l'u per a u amb Badia, enviava la pilota al pal, amb la mala sort que rebotava a l'esquena del porter del CF Reus i acabava amb la pilota al fons de la xarxa. Els roig-i-negres no han tardat a reaccionar i en el minut 50,  Gus Ledes sacaria un córner que rematava Catena al primer pal i marcava l'empat per als reusencs.

Catena ha posat l'empat al marcador al minut 50 de partit després d'un còrner sacat per Gus Ledes
Catena ha posat l'empat al marcador al minut 50 de partit després d'un córner sacat per Gus Ledes | Laia Solanellas

Després d'aquests primers instants d'intensitat per part dels dos equips, s'ha baixat el ritme, però els roig-i-negres han aprofitat l'empenta del gol de l'empat i en una jugada a pilota parada,  Ledes tornaria a trobar a Catena dins l'àrea, que tornava el remat a l'interior de la petita i acabava refusada per la defensa del Rayo Majadahonda. Passaven els minuts de la segona part i no hi havia ocasions clares. En els minuts finals del partit, Xavi Bartolo ha buscat la primera victòria com a local i ha canviat a Pereira per donar entrada a Enri i tenir més presència ofensiva. Finalment ha arribat l'eufòria a l'Estadi, quan en el minut 87 Carbia buscava un xut des de la frontal de l'àrea i la pilota s'estavellava a la defensa, moment en què Linares feia un toc lleuger per habilitar a Juan Domínguez, que amb cama esquerra definia amb qualitat i posava el 2 a 1 en el marcador.  Ja amb el partit acabat, encara hi hauria una ocasió més pel CF Reus, quan una mala passada cap al porter visitant, ha estat a punt de significar el tercer dels roig-i-negres quan ha arribat Carbia.

Juan Domínguez ha marcat el gol de la remontada del CF Reus contra el Rayo Majadahonda
Juan Domínguez ha marcat el gol de la remuntada del CF Reus contra el Rayo Majadahonda | Laia Solanellas

La pròxima jornada el CF Reus es desplaça fins a Galicia per jugar a l'Estadi de Riazor contra el Deportivo de la Corunya en l'onzena jornada de la Liga 1|2|3. Els roig-i-negres se  situen, provisionalment, en la catorzena posició de la taula, a tres punts del descens i de les places de play-off.