El Nàstic perd a Málaga i segueix sense donar senyals de vida

El Nàstic perd a la Rosaleda de Málaga (2-0), pateix la tercera derrota consecutiva i torna a evidenciar els mals d'aquest equip: errades defensives i inoperància en atac

Vídeo resum de la derrota del Nàstic al camp del Málaga (2-0) amb imatges de LaLiga123TV

David Rocha segueix una jugada del local Haksabanovic

El Nàstic no aixeca el cap. L'equip grana ha perdut per 2 a 0 al camp del Málaga i ha tornat a demostrar una dolenta imatge. Les diferències entre una entitat i l'altra feien previsible una derrota tarragonina a La Rosaleda però que aquesta hagi arribat per dues errades infantils de l'equip d'Enrique Martín provoca que la clatellada faci més mal.

Desapareguts en el primer temps

El Málaga podria haver jugat sol durant la primera meitat i pocs s'hagueren adonat. Els grana no han tingut gaire presència sobre la gespa durant els primers 45 minuts, ni amb l'empat inicial ni després de la clatellada de Koné en el minut 25. Els andalusos han imposat la teòrica superioritat en tots els sentits al conjunt nastiquer i ho ha fet amb una contundència gens habitual. La possessió ha estat propietat del conjunt blanc-i-blau en un 75%. Els xuts dels locals han estat nou per només un dels visitants. En els llançaments de cantonada, més del mateix: cinc pel Nàstic i cap d'Enrique Martín.

El Málaga ha crivellat els grana a llançaments de cantonada
El Málaga ha crivellat els grana a llançaments de cantonada | ElDesmarque Málaga

Si és ben cert que perdre a la Rosaleda és quelcom que podia entrar en els pronòstics de fins i tot els més optimistes, torna a fer mal la imatge d'un Nàstic que, malgrat veure's superat pels malaguenys, no ha vist trencat el marcador fins que ha comès una errada impròpia d'allò que demana el nou tècnic grana. Un mal control de Josua, pilota que el veneçolà podria haver enviat al riu per evitar complicar-se la vida, ha acabat amb una cursa de Renato per Koné. El davanter ivorià, sol, ha rematat de cap a plaer per inaugurar el marcador en el minut 25.

Sense reacció

El gol del Málaga no ha creat cap mena de reacció en un Nàstic sense gol, sense ocasions i sense joc. L'equip d'Enrique Martín ha creat més perill en el moment que dos defenses locals han enviat una pilota cap al seu porter, un Kieszek que podria haver jugat sense guants i se'ls hauria tacat el mateix: res. Els tarragonins no han creat cap ocasió de gol en els primers 45 minuts, dada que s'ha ampliat fins al minut 69 quan una centrada de Luis Suárez era desviada per la defensa local.

Viti ha evitat el 2 a 0 quan Ontiveros ha intentat sorprendre amb un gol olímpic en el minut 50 | ElDesmarque Málaga

Abans, l'apatia i excés de confiança del Nàstic quedava mostrada en diferents accions. El Málaga agafava relaxat els grana en un ràpid llançament de cantonada en el minut 50. Ontiveros executava el corner buscant el gol olímpic davant un Becerra que es trobava d'esquena a la pilota. Viti, sota pals, evitava un 2 a 0 que acabaria arribant en el temps descompte. Abans, els nastiquers havien despertat tímidament amb l'entrada de Suárez sobre la gespa però Morente, confirmant un desastrós encontre en el carriler dret, s'expulsava per deixar el seu equip amb un menys.

Tot i la pèssima imatge, la sentència dels locals no arribava fins al minut 92. Un corner era executat en curt. Blanco marxava com volia per la línia de fons i l'exgrana Adrián González rematava en el segon pal per sentenciar un matx que no necessitava sentència: ja havia quedat definit quan Koné feia l'1 a 0. L'equip consuma la tercera derrota consecutiva i caldrà esperar al pròxim dissabte dia 24 a les 16.00 hores davant l'Almeria per intentar reaccionar.

Tete Morente ha acabat expulsat després d'un dolent partit en el carriler dretà
Tete Morente ha acabat expulsat després d'un dolent partit en el carriler dretà | ElDesmarque Málaga

Málaga CF

Kieszek, Iván, Diego, Pau, Ricca, N'Diaye, Adrián, Ontiveros (Lahcen 91'), Santos (Hicham 79'), Leschuk i Koné (Haksabanovic 46')

Becerra, Albentosa, Djetei, Josua, Brugui (Jiménez 71'), Morente, Viti, Rocha, Dumitru (Suárez 77'), Barreiro i Del Moral (Abeledo 58')

1-0 / Koné (25')

2-0 / Adrián (92')

Per als locals Leschuk (13'), N'Diaye (33') i Ontiveros (88') i per als visitants Morente (52' i 74') i Dumitru (72')