Ballart en acció

El Reus Deportiu perd contra el Noia el segon partit i la tercera plaça

El Reus Deportiu Miró perd contra el Noia el segon partit de lliga i la tercera plaça El Reus Deportiu Miró cau derrotat a l’Ateneu Agrícola de Sant Sadurní per 2 a 1 amb un gol a minut i mig del final. Els ganxets cauen a la quarta plaça de l’OK Lliga

Càndid Ballart no ha pogut evitar els dos gols de Llorca de falta directa | Reus Deportiu

El Reus Deportiu Miró ha perdut el segon partit de la temporada a l’OK Lliga després de veure’s superat pel CE Noia per 2 a 1. Els del Baix Camp, que arribaven al duel amb el repte de conservar la tercera plaça del torneig davant un equip invicte davant el seu públic, han acabat perdent el segon encontre de la lliga i, de pas, la posició de bronze a la classificació.

[predef]reus-144[/predef]

Igualtat pels quatre costats

Si hi ha quelcom que ha definit el partit del Reus Deportiu Miró a la pista del Noia és la màxima igualtat sobre la pista. Ambdós encontres s’han estavellat amb les actuacions de Càndid Ballart i Martí Zapater, mantenint en el 0 a 0 fins al segon temps. I això que Joan Salvat, capità ganxet, ha pogut trencar el resultat inicial en el minut 11 de partit. Salvat ha gaudit d’una falta directa per blava al porter Martí Zapater però no l’ha pogut transformar. Tampoc estava encertat l’exroig-i-negre Xavi Costa quan ha intentat batre Ballart de penal.

Edu Fernández també ho intentava a tres minuts del final. La resposta de Ballart a la pena màxima, idèntica a l’anterior. No ha estat fins al minut 34 quan una falta directa per la desena falta del Reus ha estat anotada per Sergi Llorca. El jugador local ha vist com el seu u contra u amb Ballart acabava amb un xut que es colava per sota del braç dret, acabant amb la bola entrant quasi plorant entre els tres pals.

Àlex Rodríguez celebrant l'empat en el minut 45
Àlex Rodríguez celebra amb Joan Salvat i Romà Bancells el provisional empat en el minut 45 | Reus Deportiu

Manca d’encert i reacció sense premi

El Reus Deportiu Miró, conscient que quedava un quart d’hora per al final del matx, ha començat a posar la carn a la graella buscant la remuntada. Primer era un xut d’Àlex Rodríguez que es passejava per sobre de la línia de gol de Zapater i després era Marc Julià qui enviava al pal una falta directa per als roig-i-negres en el minut 43. No ha estat fins dos minuts després quan Àlex Rodríguez, pitxitxi roig-i-negre, aconseguiria marcar. Un xut potent del barceloní ha acabat entrant per l’esquerre de Zapater.

I no ha estat fins al minut 48 quan el matx s’ha trencat definitivament. Un contraatac frenat per Romà Bancells ha acabat amb una targeta blava per al jugador reusenc i una falta directa a favor d’un Noia que ha vist com Llorca tornava a marcar, en aquesta ocasió amb un xut potent que ha sorprès Ballart. Amb un minut i 35 segons de marge fins al final, el Reus Deportiu Miró ha apostat per jugar amb cinc homes de pista però els intents per gratar un punt han estat infructuosos i els del Baix Camp acaben la jornada caient a la quarta plaça amb 40 punts, els mateixos que el Noia, ara tercer.

La pròxima cita dels homes dirigits per Jordi Garcia serà aquest pròxim dissabte a les 21.00 hores amb la visita del Lodi italià en la cinquena jornada de la Lliga Europea. Un partit que pot determinar el futur ganxet a Europa.