El Calafell ensopega a la pista del Sant Cugat

El Club Patí Calafell perd a la pista del Sant Cugat i provoca la primera victòria de la temporada del conjunt barceloní

El gol de Gerard Pujol no ha permès al Calafell sumar cap punt
El gol de Gerard Pujol no ha permès al Calafell sumar cap punt | Joan Alfons López

El Club Patí Calafell ha caigut derrotat a la pista del Sant Cugat (2-1) en un duel on els locals han sumat la primera victòria de la temporada 2018-2019, castigant els del Baix Penedès amb la quarta derrota de la campanya. Per acabar-ho d'adobar, el triomf barceloní complica la situació del Club d'Esports Vendrell en la zona baixa de la taula, ja que els cugatencs encareixen, de forma provisional, la zona de permanència (cinc punts).

Igualtat en el primer temps

El Sant Cugat i el Calafell han demostrat en el primer temps la igualtat entre ambdós conjunts. Els del Baix Penedès, que buscaven el triomf per recuperar el somriure complet després de l'empat en el derbi davant el Vendrell, han hagut de remar i suar per poder arribar amb el marcador equilibrat al temps de descans.  El local Ferrer aprofitava un refús de Martí Serra per fer l'1 a 0 en el minut 13. El porter dels verds havia rebutjat prèviament un xut llunyà d'un jugador local i no ha pogut impedir deixar la bola al costat de l'estic del golejador local.

Els homes de Jordi Esteva no han abaixat els braços i han lluitat per l'empat fins que aquest ha arribat. Després de no poder transformar una falta directa executada per Sergi Torné, el 'killer' Gerard Pujol ha vist porteria. Era el minut 23 del primer temps quan un xut creuat des de la banda esquerra ha acabat amb la bola dins dels tres pals cugatencs.

Esforç sense recompensa

El Club Patí Calafell ha lluitat per poder marxar cap a casa amb algun punt però no ho ha aconseguit. Un gol del local Farnés en el minut 35 posava el Sant Cugat per davant en l'electrònic. Quedaven quinze minuts per al final de l'encontre, marge suficient per poder empatar i remuntar amb tranquil·litat. Malauradament, els baix penedesencs no han tingut l'encert necessari per empatar. La bona defensa dels barcelonins i la manca d'efectivitat ha provocat que el Calafell s'hagi estavellat un cop i un altre davant la defensa local i les bones intervencions de David Toda.

Aquesta derrota, la quarta de la temporada, deixa el conjunt de Jordi Esteva com estava: vuitè a la taula amb onze punts i a l'espera de la disputa de la resta de la jornada per saber si acaba caient alguna plaça en la taula.