Remuntada del Reus Deportiu per guanyar a Sant Cugat

El Reus Deportiu guanya per 2 a 3 a la pista del Sant Cugat i suma la segona victòria de la temporada

El Reus Deportiu celebra un gol davant el Sant Cugat
El Reus Deportiu celebra un gol davant el Sant Cugat durant la pretemporada   | Reus Deportiu

El Reus Deportiu ha sumat la segona victòria de la temporada després d'imposar-se per 2 a 3 a la pista del Sant Cugat en un duel on els homes entrenats per Jordi Garcia han reaccionat en el segon temps després de començar perdent el duel per 2 a 0 en el primer temps. Els ganxets, amb dos gols d'Àlex Rodríguez i un de Marc Julià, han sumat el segon triomf de la campanya i acumulen sis punts a la classificació.

Primera meitat per sota en el marcador

El Reus Deportiu no ha quallat la millor primera meitat possible. L'equip de Jordi Garcia no s'ha notat còmode sobre la pista i menys ho ha fet quan ha vist que el local Gilabert aconseguia avançar-se en el marcador gràcies a una rematada de Gilabert en el minut 8. El gol ha donat confiança als homes entrenats per Joan Carles Vadillo davant un Reus que buscava empatar. Malauradament pels interessos ganxets, l'únic que s'ha produït és el 2 a 0 gràcies a Jordi Gabarra en el minut 16.

Els de Jordi Garcia han intentat retallar diferències en el marcador per encetar la remuntada com més aviat millor. Tot i els intents, els roig-i-negres s'han estavellat davant Xavi Arcas i la manca d'efectivitat. S'ha hagut d'esperar a la segona meitat per veure com els del Baix Camp eren capaços de capgirar el marcador.

Reacció i remuntada

Àlex Rodríguez ha facilitat la remuntada ganxeta. El jugador de Sant Hipòlit de Voltregà ha retallat diferències en el minut 32 amb una rematada enganxada al pal dret de la porteria local. Amb aquest gol, el Reus es reconnectava al matx i encetava la primera remuntada de la temporada. No ha estat fins al minut 41 quan els del Baix Camp aconseguien la igualada. Àlex Rodríguez, aprofitant la desena falta local, gaudia d'una directa que aturava Arcas. El rebuig ha arribat als peus del jugador per acabar batent en la segona jugada al porter local.

I quan semblava que l'empat seria el resultat definitiu en el marcador fins que Marc Julià ha dit la seva. Un contraatac reusenc precedit d'una possible falta sobre un jugador del Sant Cugat ha acabat amb penal a favor del Reus. Marc Julià, un autèntic especialista, no ha perdonat i ha anotat el definitiu 2 a 3 que ha fet esclatar en protestes el públic local.

Tot i que els barcelonins han posat setge a la porteria de Ballart, els tres punts han acabat volant cap a Reus. La pròxima cita dels de Jordi Garcia serà dissabte 6 d'octubre a les 21.00 hores rebent la visita del CP Calafell en el segon duel territorial de la temporada.