Un Nàstic tou en defensa cau al camp de l'Sporting

El conjunt grana perd per 2 a 0 al Molinón - Enrique Castro Quini per culpa d'una pèrdua de pilota al centre del camp i una jugada defensada de forma molt tova

SportingNàstic1819, Nàstic, Sporting
Tete i els jugadors de banda no han tingut protagonisme   | ElDesmarque Asturias

La primera victòria es fa esperar. El Nàstic ha perdut al camp del Real Sporting (2-0)  en un duel on no han pogut repetir la imatge mostrada dilluns contra el Tenerife i on s'han quedat lluny de poder puntuar després de patir dues errades defensives que han facilitat la feina al conjunt asturià. Els homes entrenats per José Antonio Gordillo, que han merescut l'empat en l'inici del segon temps, han acabat acusant el desgast físic pel fet de tenir una plantilla inacabada i descompensada a falta dels darrers reforços i han patit la primera ensopegada de la campanya, quedant-se amb només un punt en el caseller.

Fali, protagonista del primer temps

Els grana han començat el matx amb l'objectiu de sumar la primera victòria de la temporada però el primer entrebanc ha arribat en el minut 10 amb una lesió de Fali. El migcampista, reconvertit avui també en central, ha pres mal al genoll dret després d'engaltar un xut amb la cama dreta. La primera impressió ha estat força negativa però el valencià ha volgut seguir jugant tot i mostrar clares mostres de coixera.

El Nàstic ha volgut mantenir la identitat del primer matx però no ha trobat fluïdesa en el joc per les bandes, ofegant-se de tres quarts de camp cap endavant i no generant perill més enllà de jugades a pilota aturada. Fruit d'una pèrdua de pilota de Fali, possiblement pel fet de no trobar-se al 100% de les seves facultats per les molèsties al genoll, ha acabat amb un atac ràpid dels asturians. Tot i que la superioritat era defensiva per al Nàstic, els locals han aconseguit, no exempts d'entrebancs, anotar l'1 a 0 gràcies a la pujada ofensiva d'Hernán.

Josua ha quallat una bona actuació en el primer temps | ElDesmarque Asturias

Millor versió, mateix parcial

El gol sportinguista no ha deixat excessivament tocat als grana. L'equip de Gordillo, avui a la graderia per l'expulsió de la setmana passada, no ha patit la típica davallada després d'encaixar un gol i ha mantingut el tipus. El pitjor de tot és que no ha millorat en atac. Amb les bandes desaparegudes i els davanters menys actius respecte al partit davant el Tenerife, els tarragonins no han generat excessiu perill fins als primers minuts del segon temps.

Rocha, amb un xut des de 25 metres, obligava al local Mariño a estirar-se a terra per protegir els seus tres pals. El Nàstic gaudia dels seus millors minuts fins que la benzina s'ha esgotat, l'Sporting ha anat despertant i refrescant-se amb els canvis i, finalment, ha trobat la sentència en una nova jugada on els grana han defensat de forma tova. Una jugada des de la banda dreta de Carmona ha acabat amb una centrada que ha rematat Lod dins de l'àrea petita en el minut 80. Faltaven deu per al final però l'encontre ja estava sentenciat.

Onze grana amb la segona equipació | ElDesmarque Asturias

Amb aquest resultat, el Nàstic tancarà la segona jornada de lliga amb un punt. La pròxima cita tarragonina serà diumenge vinent a les 12.00 hores amb la visita del Rayo Majadahonda al Nou Estadi, tot i que no es descarta que el matx s'endarrereixi al vespre si les previsions meteorològiques anuncien altes temperatures per al migdia.

Sporting

Mariño, Gerades, Pérez, Babin, Molinero, Cofie, Hernán (Méndez 76'), Sousa, Carmona, Álvaro (Lod 68') i Djurdjevic (Neftali 64')

Nàstic

Bernabé, Kakabadze, Fali (Djetei 46'), Josua, Abraham, Rocha, Márquez, Tete, Coris (Abeledo 76'), Uche (Del Moral 61') i Barreiro

1-0 / Hernán (23')

2-0 / Lod (80')

Targetes grogues

Per als locals Djurdjevic (13'), Álvaro (51') i Hernán (70') i per als visitants Abraham (24')