Un gol d'Alfred dóna la victòria al CF Reus contra el Tenerife (0-1)

Planas s'estrena com a golejador a LaLiga123 i dóna la victòria als roig-i-negres abans de rebre al Nàstic a l'Estadi Municipal

Planas marcant el gol de la victòria
Planas marcant el gol de la victòria | Montse Santos / Diario El Dia

El CF Reus segueix amb la moral pels núvols i aconsegueix la segona victòria seguida contra el Tenerife (0-1). Els roig-i-negre arribaven amb el just després del partit de Copa i Xavi Bartolo ha fet rotacions en l'onze. Edgar Badia amb les seves aturades i Alfred Planas buscant insistentment el gol, han estat els protagonistes del partit. Els ganxets arribaran amb un gran estat de forma al derbi contra el Nàstic d'aquest pròxim diumenge 23 de setembre.

El CF Reus, de menys a més

Els homes de Xavi Bartolo han anat de menys a més durant la primera meitat. Les primeres oportunitats han arribat als peus dels futbolistes del Tenerife i les aturades d'Edgar Badia han fet que els roig-i-negres marxessin amb el marcador a zero al vestidor. Els tinerfenys han buscat l'esquena de la defensa ganxeta i Malbasic ha tingut un u per a u contra porter roig-i-negre, que ha fet una gran parada.

Un dels protagonistes en aquesta primera part ha estat Bryan Acosta. L'hondureny ha tingut dues oportunitats per avançar al Tenerife, però Edgar Badia, un altre cop, ha estat protagonista de dues grans accions. En els minuts finals, el CF Reus ha complicat les coses al Tenerife  i una jugada per banda esquerra de Borja Herrera ha acabat amb una centrada a l'interior de l'àrea  finalitzada per Carbonell amb un xut molt fluix. L'última oportunitat l'ha tingut Gus Ledes. El migcampista ha buscat un tir directe a pilota parada que ha acabat a les mans del porter del Tenerife.

Èdgar Badia s'ha convetit, de nou, en l'heroi del matx amb les seves aturades salvadores | Montse Santos / Diario El Dia

Alfred Planas dóna la victòria al CF Reus

El Tenerife ha buscat la primera victòria d'aquesta temporada, però s'ha topat amb un gran Edgar Badia. En aquesta segona meitat, les ocasions dels tinerfenys han arribat dels peus de Suso, qui ha provat al porter roig-i-negre en tres ocasions en 15 minuts. Els ganxets buscaven la porteria de Dani i Alfred, que ha substituït Fran a la mitja part, ha tingut les opcions més clares de gol.

El jove futbolista ha tingut la primera ocasió de gol en una sortida de córner, quan li ha arribat la pilota al segon pal i l'enviava fora. Ja en el minut 70 un xut des de la frontal de l'àrea s'estavellava contra el pal de la porteria del Tenerife i el premi per a Alfred Planas arribaria al minut 80, quan enviaria al fons de la xarxa una pilota que s'ha quedat morta dins l'àrea petita, estrenant-se com a golejador a LaLiga123. El Tenerife ha buscat l'empat, però ha arribat sense perill a l'àrea d'Edgar Badia.

La pròxima cita lliguera del CF Reus serà diumenge 23 de setembre a les 18.00 hores i rebrà al Nàstic de Tarragona per disputar el derbi.

La defensa del Reus ha deixat novament la porteria a zero
La defensa del Reus ha deixat novament la porteria a zero | Montse Santos / Diario El Dia