Punt amarg per al Vendrell davant l'Alcobendas

El Vendrell no ha pogut estrenar el caseller de victòries
El Vendrell no ha pogut estrenar el caseller de victòries | OK Liga TV

El CE Vendrell no ha pogut sumar la primera victòria de la temporada després d'empatar (4-4) davant un bon i lluitador Alcobendas que ha aconseguit el punt quan faltaven menys de dos minuts per al final del matx. Els vendrellencs han manat en el segon temps però sempre que s'han avançat en l'electrònic han acabat veient com els madrilenys empataven.

Derrota en el primer temps

El CE Vendrell no ha començat amb bon peu l'encontre. L'equip dirigit per Gonzalo Medina ha finalitzat els primers 25 minuts amb una derrota provisional per 0 a 1. Els vendrellencs, que han buscat la porteria madrilenya insistentment en el primer període, han vist com era l'Alcobendas qui s'avançava en el marcador en el minut 19 gràcies a una diana d'Artacho.

Els de Madrid colpejaven primer de forma correcta. Prèviament, en el minut 15, era Jordi Ferrer qui podia avançar els del Baix Penedès si no fos perquè no ha pogut aprofitar una falta directa. De totes maneres, el Vendrell ha acabat donant per bo el 0 a 1 al descans després que Camps evités en el minut 23 el segon gol visitant després d'un contraatac madrileny.

Reacció inicial vendrellenca

La derrota provisional ha durat poc en el marcador de l'Alcobendas. Només començar el segon temps, el Vendrell ha empatat. Una pujada de Gerard Miquel des de la banda esquerra ha acabat amb xut potent que ha tocat en un defensa visitant, desviant la trajectòria de la bola i sorprenent Álvaro Shehda. Era l'empat però els de Gonzalo Medina no s'han aturat i Aleix Cid, tres minuts després de la igualada, culminava una bona acció iniciada per Ferrer i continuada per Gerard Miquel.

Els vendrellencs havien remuntat i es posaven per davant en el marcador, una situació que ha durat poc. El visitant Pelayo Aspra transformava una falta directa en el minut 34 i situava un 2 a 2 que trencaria novament el conjunt local amb un xut potent de Pellizzari en el minut 37. L'intercanvi de cops seguia amb Marcos López empatant (3-3) en una jugada polèmica. Els madrilenys culminaven un contraatac amb gol tot i que el públic local reclamava prèviament una falta sobre Jordi Ferrer.

L'Alcobendas sempre contesta

Tot i la clatellada de l'Alcobendas, el Vendrell ha tornat a avançar-se. Necchi anotava de penal el 4 a 3 en el minut 40, batent el porter visitant per baix. Restava fer el més difícil: conservar el triomf. A prop han estat els locals d'ampliar diferències en el minut 47 quan Nájera no podia transformar una falta directa. I com el CE Vendrell ha perdonat, ho ha acabat pagant. En la jugada posterior, un potent xut de Pérez acabava colant-se entre els tres pals d'un Camps que no ha pogut evitar la diana de l'empat definitiu (4-4).

Amb mal sabor de boca però el Vendrell suma el primer punt de la temporada contra un lluitador Alcobendas que ha empatat tres cops en el segon temps després dels mèrits dels baixpenedesencs. La pròxima cita del Vendrell serà diumenge vinent a les 12.30 hores visitant la pista del Liceo.