El Reus Deportiu ha patit la primera derrota de la temporada a l'OK Lliga

El Reus Deportiu Miró perd a Sant Hipòlit i deixa sense Copa al Calafell

El Reus Deportiu Miró perd el primer partit de la temporada a l’OK Lliga després del 2 a 1 contra el Voltregà i deixa sense Copa del Rei al Club Patí Calafell

El Reus Deportiu ha patit la primera derrota de la temporada a l'OK Lliga | Joan Alfons López

Doble decepció en el duel del Reus Deportiu Miró a la pista del Club Patí Voltregà. El conjunt dirigit per Jordi Garcia ha patit la primera derrota de la temporada a l’OK Lliga després de caure per 2 a 1  i, de retruc, ha deixat sense bitllet per a la Copa del Rei al Club Patí Calafell. Els del Baix Camp, que han lluitat fins al darrer instant per empatar, s’han trobat amb la bona actuació del local Blai Roca qui ha impedit que els reusencs mantinguin la condició d’invictes en el torneig de la regularitat.

Primer temps per sota en el marcador

El Reus Deportiu Miró ha vist com marxava al descans perdent en el marcador. Els homes de Jordi Garcia han buscat el triomf però s’han trobat ben aviat amb l’encert d’un Club Patí Voltregà que es jugava la classificació per a la Copa del Rei. Una conducció de Mia Ordeig per la banda esquerra de l’atac local ha acabat amb una centrada que Petxi Armengol, de forma quasi acrobàtica, desviava per introduir la bola al fons de la porteria de Càndid Ballart.

El porter ganxet, que tornava de nou a la pista que l’ha vist brillar abans de convertir-se en jugador dels del Baix Camp, evitava en posteriors accions l’ampliació del marcador dels de Sant Hipòlit. El Reus, per la seva banda, no renunciava a l’atac però no ha gaudit de l’efectivitat necessària per equilibrar el matx abans del descans.

Cristian dona esperances

La segona meitat al Municipal Oliveras de la Riva no podia començar pitjor per a un Reus Deportiu Miró que volia mantenir la seva condició d’invicte per arribar a l’equador del torneig. Aleix Molas, en un contraatac en el segon minut del segon temps, aconseguia el 2 a 0 després d’un xut que ha provocat incertesa sobre la seva validesa fins que el col·legiat ha donat llum verda a la diana. Els homes entrenats per Jordi Garcia han vist perillar la seva imbatibilitat i han donat emoció a l’encontre en el minut 36. Un contraatac conduït per Marc Julià ha acabat amb Cristian Rodríguez entrant per la banda esquerra i superant Roca per posar el 2 a 1.

Els del Baix Camp han pogut empatar en el minut 43 però Àlex Rodríguez no ha aconseguit superar Blai Roca en una falta directa. El porter local ha evitat l’empat en diferents ocasions. Des de Vilafranca arribaven els ànims de la parròquia calafellenca. Un gol dels roig-i-negres donava la classificació per a la Copa del Rei als del Baix Penedès. Malauradament per als interessos dels representants del Camp de Tarragona, l’alegria no ha arribat, confirmant-se la primera derrota del Reus Deportiu Miró a l’OK Lliga 2018-2019 i la impossibilitat de veure un segon representant de casa nostra a la competició copera.

La pròxima cita del Reus Deportiu a l’OK Lliga serà dimarts 22 de gener a les 21.00 hores a la pista del Vendrell. Abans, dissabte 19 a les 21.00 hores, quarta jornada de la fase de grups de la Lliga Europea amb la visita del Saint Omer al Palau d’Esports.