Isaac Cuenca ja és jugador del Sagan Tosu japonès

El club nipó oficialitza la incorporació d’Isaac Cuenca fins a l’any 2022. El reusenc tornarà a jugar després de mig any perdut al CF Reus

Isaac Cuenca ja està més a prop de tornar a sentir-se futbolista en actiu. El reusenc ha vist com el Sagan Tosu, club de la Primera Divisió japonès, ja ha anunciat de forma oficial la seva incorporació per a les pròximes tres temporades. El futbolista del Baix Camp, que fins fa uns dies era un habitual dels entrenaments del CF Reus tot i no tenir cap vincle contractual amb l’entitat ganxeta, ha estampat la signatura en el nou contracte que li permetrà tornar a jugar un partit després de mig any sense fer-ho de forma oficial.

Tindrà a Fernando Torres de company

Isaac Cuenca ja és nou jugador del Sagan Tosu, equip on juga el madrileny Fernando Torres. Amb l’arribada del reusenc, el club japonès ja disposarà de dos jugadors espanyols en les seves files de cara a una nova temporada que començarà el pròxim 23 de febrer. A hores d’ara, els clubs japonesos estan preparant l’inici de la campanya corresponent al 2019, ja que la lliga nipona comença a finals de febrer i finalitza a finals de desembre. El Sagan Tosu va finalitzar la temporada passada en la catorzena posició amb 41 punts, els mateixos que la promoció de descens tot i que fora d’aquesta.

Cuenca es pronuncia

Després de veure’s anunciat el seu fitxatge, Isaac Cuenca ha parlat per primer cop com a futbolista del conjunt japonès.

 

Membres de la família Sagan Tosu, Hola! En primer lloc, agraeixo al president del club i a tots els involucrats per l’oportunitat que m’heu donat. Estic molt feliç de ser membre de la família del Sagan Tosu, club que crec que serà un gran desafiament per a mi. En tots els entrenaments i els partits prometem lluitar pel club amb tot el nostre esforç. Gràcies pel seu suport!