Imatge d'Edu Oriol amb la samarreta de l'Atlético Sanluqueño en un partit contra el Nàstic al Nou Estadi

Edu Oriol es defensa: «Mai he adulterat una competició, un partit o un resultat»

El futbolista cambrilenc ha negat les acusacions i ha assegurat que no s'ha respectat la seva presumpció d'innocència

El futbolista Edu Oriol ha parlat aquest dijous després de veure's esquitxat per un cas de suposada adulteració de partits de futbol de Segona RFEF i Tercera RFEF. En aquest sentit, el cambrilenc s'ha defensat de les acusacions i ha assegurat a través d'un escrit les seves xarxes socials que «mai he adulterat una competició, un partit o un resultat».

Edu Oriol, que segons el digital ‘El Confidencial’ seria un dels 21 detinguts per la Policia Nacional en l'operació Conífera contra l'adulteració de partits de futbol, ha afirmat que no s’ha respectat la seva presumpció d’innocència, afegint que «s’ha vist lesionada la meva imatge, la meva integritat, la meva reputació, la meva professionalitat i, especialment, la meva carrera futbolística».

En aquest sentit, el futbolista ha manifestat que «prendré mesures legals per a restablir tots els drets que m'han estat vulnerats davant les instàncies siguin necessàries».

«Respecto la integritat de l'esport per damunt de tot»

El jugador de Cambrils, que les darreres temporades ha jugat a l’Atlético Sanluqueño, ha afirmat que «respecto la integritat de l’esport per damunt de tot. Finalment, Edu Oriol ha assegurat que després d’aquestes paraules «no penso pronunciar-me més fins que la justícia faci la seva feina».

El text que el futbolista cambrilenc ha publicat a les seves xarxes socials acaba afirmant que «sempre amb el cap ben alt».