Enrique Martín: «Comença un campionat nou»

Enrique Martín veu el seu Nàstic preparat per mostrar la seva millor versió. Afirma que vol els seus jugadors endollats i avisa que qui caigui (al mercat), ho farà sol

 

Enrique Martín, entrenador del Nàstic, ha tornat a seure a la sala de premsa del Nou Estadi i ho ha fet per posar fil a l’agulla a l’actualitat grana abans de rebre el Córdoba diumenge a les 18.00 hores. Després de tancar el 2018 amb mal regust de boca per la derrota a Palma de Mallorca, els tarragonins buscaran iniciar l’any amb un triomf contra un rival directe. Segons Martín, «a tots ens ha vingut bé desconnectar, els futbolistes han tornat bé  i han passat tots els controls, tenim esperances noves i la gent està animada, tenim ganes de competir».

Una lliga de sis mesos

El tècnic navarrès ja ha intentat canviar el xip als seus jugadors i ha deixat un dels lemes del retorn a la feina per esperonar els seus jugadors: «Comença un campionat nou, el que ja ha passat no serveix de res, comença un campionat de sis mesos i hem d’obtenir una bona classificació». Els nastiquers, cuers i a sis punts de la permanència, han de quallar uns grans 23 darrers partits per aconseguir la salvació, factor que Martín creu que pot assolir començant amb bon el 2019: «Entenc que estem preparats, ho hem demostrat en els últims quatre partits. Ara ja res és com abans, estem preparats per la lluita».

El mercat

Martín, que vol donar la màxima normalitat possible a tots els moviments que pugui patir en el mercat de fitxatges, té clar que podran competir de forma immediata: «Els que venen, si estan o estaven competint, entenc que tenen un bon nivell i crec que tindran qualitats que ens poden ajudar a aconseguir els objectius». A més, adverteix l’entrenador del Nàstic que vol tenir els seus jugadors al màxim perquè «els que estan aquí, han d’anar a tope. Puc comptar amb qualsevol d’ells en qualsevol moment, han d’estar preparats i aquell que no tingui bones intencions ja sap quina línia ha de seguir. Qui caigui, ho farà ell sol. Jo no llançaré a ningú».

Martín ha tractat altres qüestions, com la prioritat a l’hora de donar fitxes del primer equip als futbolistes amb llicència del filial. Ho pots veure en el vídeo de la part superior al text.