Enrique Martín vol fitxatges que «ens donin una, dues o tres marxes més»

Enrique Martín, tècnic del Nàstic, considera que el matx a Son Moix ha estat força igualat i lamenta les lesions de Luís Suárez i Sebas Coris

Roda de premsa d'Enrique Martín després del Mallorca-Nàstic (2-0) amb imatges de LaLiga123TV

 

Enrique Martín no ha pogut tancar el 2018 amb un triomf però no ha marxat molt enfadat de Son Moix. El tècnic del Nàstic ha analitzat el partit afirmant que «el partit ha estat bastant igualat. Ells han tingut la sort de la falta, que ha tocat en un jugador, i han deixat el partit encarrilat», deixant clar que «hi ha hagut moments que no m'han agradat, com el tema de Coris. Estic content perquè els jugadors no han fet un mal partit».

El navarrès té clar que el club ha «d'encertar en què els jugadors que vinguin ajudin a l'equip. Estic content amb la feina que es fa des del club» i ha avisat que «anem a veure si arriben més jugadors, ens fa falta una empenta per fer més coses, necessitem que ens donin una, dues o tres marxes més». A més, Martín ha explicat el canvi de Coris motivat per una lesió i l’enfadament amb el jugador: «M'he enfadat amb Coris. Tenia alguna molestia i no podia jugar. M'he enfadat perquè hem perdut un canvi. Luis Suárez ha sentit una molèstia a l'isquiotibial».

Abraham i Fali defensen la imatge donada

D’altra banda també han parlat després de la derrota dos jugadors de l’equip: Abraham i Fali. El primer ha defensat que «no es pot retreure res a l’equip, ho hem posat tot sobre el camp i quan fas això i el resultat no acompanya, toca felicitar el rival. Mantenim el camí que teníem abans de l’inici del partit, serà molt complicat però lluitarem fins al final». El barceloní afirma que «no és agradable aquesta situació però has de conviure amb ella».

Fali ha anat en la mateixa línia i ha afirmat que «hem estat bé, hem tingut ocasions, hem competit i hem donat la cara. El partit el perdem en dos detalls, una falta i quan ja estavem dalt». El valencià assegura que «cal seguir treballant com ho estem fent, estem en bona dinàmica i anem a més».

 

 

Declaracions de Fali

 

 

Declaracions d'Abraham