El públic ha pogut tornar després de molts mesos a veure futbol en directe al Nou Estadi de Tarragona

Els socis entre el número 2020 i el 3020 podran assistir al Nàstic-UD Ibiza

Entre el número de soci 2020 i el 3020; i a partir de dijous, tots

El Nàstic  encara el tercer partit de la lligueta de la segona fase del grup III de Segona Divisió B contra l'UD Ibiza, després d'empatar al camp de l'Alcoyano. Els grana comptaran novament amb 1.000 persones a les grades del Nou Estadi, després de rebre la conformitat i l'autorització per l'entrada de públic.

El pròxim 18 d'abril a les 12 hores, tots els socis que al seu abonament tinguin el número situat entre el 2020  i el 3020  podran recollir la seva entrada per presenciar el duel davant l'equip balear. L’entitat destinarà 50 entrades a socis Premium (més de 50 anys com abonats), 50 per a socis penyistes i 50 per a patrocinadors socis del Club Empresa. En total, 1.150 socis amb possibilitat d’entrada, tot i que només els primers 1.000 tindran accés al seient

L’entitat aplicarà estrictament el protocol de mesures intern, confeccionat mesos enrere sota les directrius marcades per la RFEF, la FCF, la Secretaria General de l’Esport i el Patronat d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, que serà d’obligat compliment per evitar el contagi de la Covid-19 en els partits de futbol al Nou Estadi.

Qui podrà assistir al Nàstic – UD Ibiza?

Els socis que tinguin l’abonament 2020-2021 amb el número situat entre el 2020 i el 3020, ambdós inclosos, en exclusiva fins dimecres. A partir de dijous, tots els socis 2020-2021, independentment del seu número a l’abonament, podran recollir la seva entrada als dos punts d’atenció. Per entrar a l'estadi, només serà vàlida l'entrada i per recollir-la s'haurà de mostrar el DNI, NIE o passaport vigent.

La fila  i el seient  assignats per al partit, no correspondran en els de l'abonament, i, a més, serà intransferible. Únicament els menors de fins a 8 anys i amb carnet de simpatitzant podran seure a la cadira confrontant a la del soci/responsable.

L'entrada s'haurà de recollir a l'oficina del Nou Estadi, de dilluns a divendres, de 9 a 13.30 hores i de 16 a 20 hores. El diumenge, des de les 10 hores i fins a la mitja part del partit també es podrà agafar. També es podrà recollir a la Botiga-Museu al 22C de l'Avinguda Catalunya de dilluns a divendres de 10 a 14 hores.

Un cop s'obrin les portes de l'estadi, una hora abans de l'inici de l'enfrontament, s'haurà d'accedir per la porta indicada a l'entrada i asseure en els seients assignats amb un adhesiu d'Òptica Teixidó.  En l’accés es comprovarà la temperatura  a tots els assistents (màxim 37.3 ºC) i l’ús correcte de la mascareta. A més de la prohibició  de fumar a l’interior de les instal·lacions. Mentre que la sortida es realitzarà per sectors, indicats per la megafonia i vídeomarcador del Nou Estadi.

En els accessos i a l’interior del Nou Estadi hi haurà diferents cartells  i infografies  amb les mesures a seguir en tot moment, així com dispensadors de gel hidroalcohòlic. Mentre que els serveis de bar de l’interior de l’Estadi romandran tancats.