Luís Suarez durant l'entrevista al Sempre Nàstic

Luis Suárez sobre l'expulsió de Fali: «Ens assegura que no va dir res»

Luis Suárez, davanter del Nàstic de Tarragona, passa pel Sempre Nàstic i afirma que Fali ha explicat a la plantilla que no va dir res a l'àrbitre assistent

Fali no va dir res. Això és el que futbolista valencià del Nàstic ha transmès als seus companys després que ahir diumenge fos expulsat contra l'Elche per, segons un dels àrbitres assistents, haver-li dit «Vete a tomar por culo». El defensa nastiquer, que va deixar amb un futbolista menys al seu equip quan el marcador era de 0 a 0, ha explicat això al vestidor, versió ben diferent de la que figura en l'acta arbitral. Luis Suárez, davanter grana, ha estat l'encarregat de revelar-ho en una entrevista al Sempre Nàstic aquest dilluns: «Fali és un jugador molt directe, quan s'equivoca i quan no. Ens diu que no ha dit res, que aixeca la mà i no crec que per aixecar la mà s'hagi de prendre una decisió tan dràstica. Són coses que només ens passa a nosaltres».

Molest amb els arbitratges

Suárez ha mostrat clarament un enfadament amb l'estament arbitral per l'acció al Martínez Valero i les que s'han produït al llarg de la temporada: «Els futbolistes som els que sortim perdent independentment que tinguem o no la raó, ells són l'autoritat sobre el terreny de joc però a vegades solen equivocar-se i no passa res perquè són àrbitres i quan ens equivoquem nosaltres ens cau tot el pes de la llei». El colombià ha anat més enllà i té clar que «durant un partit s'escolten coses pitjors però és molt fàcil xiular elNàstic de Tarragona. Per què? Per què anem últims?».

El golejador grana ha volgut transmetre que el vestidor està amb Fali i no hi ha cap discrepància amb el valencià, tot i que ahir va ser Enrique Martín qui va carregar contra el jugador: «Donem suport a Fali, som un grup unit. Ell no ha dit res, estem amb ell al 100%. No m'agrada parlar dels àrbitres però és inevitable. Intentarem fer la nostra feina per no dependre dels jutges». Pel que fa al terreny esportiu, Suárez reconeix que la derrota a Elx els deixa un sabor de boca «agredolç, vam fer un bon treball grupalment, teníem el partit controlat».

L'entrevista a Luis Suárez es pot veure en el vídeo de TarragonaDigital
Luís Suárez ha defensat Fali i ha carregat contra l'estament arbitral | Cedida

Millora des del matx contra el Granada

Que el Nàstic ha millorat en els darrers partits és quelcom innegable. Suárez ha deixat clar que «fa uns partits que treballem de forma diferent i podem perdre per 1 a 0 però deixem una imatge d'equip competitiu i treballador», fet que ha provocat que afirmi amb contundència que «ens mereixem uns quants punts més dels que tenim». Precisament de la classificació, la plantilla té clar que fer amb ella: «Ens diem entre nosaltres que no mirem la taula i que anem sumant punts setmana rere setmana».

Pel que fa a l'absència de gol, Suárez reconeix que «a tots els davanters ens fot no marcar, és la nostra alegria i motivació principal. Quan no veus porteria, posem el pit i seguim treballant. Ja arribarà el punt on donem un cop de nas i la pilota entri». El pitxitxi del Nàstic ha tractat altres qüestions que pots veure en l'entrevista de la part superior al text.