CBT, Valls i Salou s’estrenen a la Lliga EBA

El millor bàsquet del Camp de Tarragona comença a competir a la lliga en una temporada on el Salou debutarà a la Lliga EBA

Després de mesos d’aturada, el millor bàsquet masculí del Camp de Tarragona torna a competir a la lliga en una temporada on fins a tres equips del territori compartiran una mateixa lliga. Es tracta de l’Ibersol Club Bàsquet Tarragona, del Club Bàsquet Valls i del Club Bàsquet Salou, conjunts que compartiran el grup C-A de la Lliga EBA, la quarta categoria del bàsquet estatal després de l’ACB, la LEB or i la LEB Plata.

Dissabte debuten el CBT i el Valls

El primer que sortirà a competir serà el Club Bàsquet Valls. Ho farà dissabte a les 18.00 hores visitant el Club Bàsquet Martorell al Pavelló Esportiu Municipal barceloní. Els vallencs buscaran el primer triomf de la campanya en el nou grup. Cal recordar que el conjunt de l’Alt Camp va competir la temporada passada al grup C-B, quedant quart classificat. Enguany, al grup més tarragoní dels dos, el Valls buscarà noves emocions davant nous rivals, trobant-se pel camí a dos companys de territori.

Un d’ells serà un Ibersol Club Bàsquet Tarragona que també jugarà dissabte. En aquest cas ho farà a les 18.30 hores i també com a visitant, jugant a la pista del Club Bàsquet Cornellà. El Parc Esportiu Llobregat serà l’escenari del debut dels de Berni Álvarez en una nova campanya on buscaran millorar els registres de l’anterior i aproximar-se a la zona alta de la taula per intentar lluitar per l’ascens a la LEB Plata.

El Salou debutarà diumenge

El Pavelló Centre Salou serà l’escenari que diumenge a les 18.00 hores viurà el debut a la Lliga EBA del Club Bàsquet Salou. Els de la vila, que la temporada passada van assolir l’ascens a la quarta categoria del bàsquet estatal, viuran contra el Club Bàsquet Castellbisbal l’estrena a una lliga on buscaran la permanència com a primer repte. Amb l’experiència en aquesta categoria d’homes com Alan Crabtree, Gerard Santiago o Eloi Galofre, els salouencs afronten un emocionant repte que el portarà a enfrontar-se al CBT i al Valls al llarg de la campanya.