Els filials del Nàstic i del CF Reus no encaixen, els juvenils no marquen

Una victòria, dos empats i una derrota és el balanç del futbol base més destacat del Nàstic i del CF Reus

El juvenil del CF Reus ha perdut contra el San Francisco
El juvenil del CF Reus ha perdut contra el San Francisco | CF Reus

Una victòria, dos empats i una derrota ha estat el balanç del cap de setmana pel que fa al futbol base més professional del Nàstic i del CF Reus. El bàndol grana ha tancat les seves jornades amb una golejada del filial i un empat del juvenil, mentre que el bàndol roig-i-negre s'ha hagut de conformar amb un empat del filial i una derrota del juvenil.

Els filials no encaixen

A Tercera, el CF Pobla ha protagonitzat la golejada de la jornada després d'imposar-se per 5 a 0 al Martinenc, cuer de la categoria. Els grana, que avui han comptat amb la presència d'Enrique Martín per veure el partit del filial del seu equip, han ofert la millor imatge possible i han guanyat amb comoditat el cuer. Montero inaugurava el marcador en el minut 5 i no era fins al darrer minut del primer temps quan Jesús López ampliava diferències. El segon temps no ha tingut color i Koné ha fet el 3 a 0 en el minut 55, Alberto Garcia el quart en el minut 76 i en el minut 88 Montero tancava el compte golejador per deixar l'equip entrenat per Alberto Gallego en la vuitena plaça amb 21 punts, a tres de la promoció d'ascens.

Pel que fa al CF Reus B Cambrils, els homes dirigits per Albert Company han esgarrapat un valuós punt del camp del Terrassa. Els roig-i-negres han empatat (0-0) al camp dels egarencs i acumula ja cinc jornades sense perdre, fet que no els priva de trobar-se més a prop de la zona de descens que no pas de la zona d'ascens. Els ganxets són catorzens amb setze punts, cinc més que el quart per la cua i a vuit de la promoció per pujar. El pròxim cap de setmana la Pobla jugarà a Figueres diumenge a les 16.30 hores mentre que el CF Reus B rebrà el Llagostera a les 17.00 hores.

Enrique Martín i Santi Palanca en les instal·lacions del CF Pobla
Enrique Martín i Santi Palanca en les instal·lacions del CF Pobla | CF Pobla

Els juvenils no marquen

La jornada a Divisió d'Honor Juvenil ha finalitzat per al Nàstic i el CF Reus amb només un punt sumat. Ha estat pel conjunt grana després de l'empat (0-0) contra el Casablanca. Els tarragonins, que han tornat a deixar la porteria a zero i ja acumulen set encontres amb aquest meritós registre, no han pogut doblegar un rival que ocupa la zona baixa de la taula i que ha impedit la cinquena victòria de la campanya per al conjunt que entrena Dani Vidal.

Pel que fa al CF Reus, els de Javi Robles han perdut al camp del San Francisco per 1 a 0  i pateixen la quarta derrota de la campanya. Els roig-i-negres han tingut la mala fortuna d'anotar-se el gol de la derrota en pròpia porteria mitjançant Àlex Damián després d'un encontre on han gaudit d'oportunitats suficients per aconseguir l'empat o, fins i tot, la victòria. Amb els resultats d'aquesta jornada, el Nàstic queda sisè a la taula amb 17 punts mentre que el CF Reus se situa desè amb dotze. El pròxim cap de setmana, Cornellà-Nàstic i Penya Arrabal-CF Reus.