Quàdruple empat dels filials i juvenils del Nàstic i del CF Reus

Els principals equips del futbol base grana i roig-i-negre tanquen un cap de setmana sense perdre però també sense guanyar

El juvenil del Nàstic acumula quatre empats seguits
El juvenil del Nàstic acumula quatre empats seguits | UE Cornellà

Quàdruple empat. Un a zero, dos a un i un a dos. Aquest ha estat el bagatge del Camp de Tarragona aquest cap de setmana a Tercera Divisió i a Divisió d'Honor Juvenil amb el CF Pobla, el CF Reus B Cambrils i els juvenils del Nàstic i del conjunt roig-i-negre.

Empats a Tercera

El filial del Nàstic ha conclòs la jornada quinze de Tercera Divisió amb un empat (1-1) al camp del Figueres. Els grana han vist com els locals s'avançaven en el minut 44 de la primera meitat amb un gol de Xavi Ferron i no ha estat fins al segon temps quan Joel, amb un cop de cap, empatava el matx en el minut 77 per permetre als homes d'Alberto Gallego sumar per segona setmana seguida, punt que els deixa en la setena plaça amb 22 punts, a tres de la promoció d'ascens a Segona B.

El CF Reus B Cambrils també ha puntuat, gratant un empat (0-0) contra el Llagostera, líder de la categoria. Els reusencs han quallat un bon partit, han dominat bona part del mateix però la manca d'efectivitat en la punta d'atac ha impedit que el conjunt dirigit per Albert Company es pogués endur la victòria. Amb aquesta nova igualada contra un dels millors equips de la lliga, el CF Reus B acumula sis jornades sense perdre i ocupa actualment la catorzena plaça amb 17 punts, cinc més que el descens. La pròxima cita a Tercera provocarà la visita del Reus B a Granollers i la del Prat al camp de la Pobla.

El CF Reus B torna a puntuar contra un dels equips capdavanters
El CF Reus B torna a puntuar contra un dels equips capdavanters | CF Reus

Els juvenils també empaten

El Nàstic juvenil ha aconseguit encadenar la novena jornada sense perdre però també ha sumat la quarta jornada sense guanyar després d'empatar novament, en aquesta ocasió contra el Cornellà (2-2). Els homes de Dani Vidal s'han avançat en el marcador amb gol d'Iker però el conjunt local ha empatat amb dos gols en quatre minuts. Finalment Guillem ha anotat el gol de l'empat per permetre als grana sumar el divuitè punt i alçar-se a la cinquena posició a cinc punts del líder, el Zaragoza.

Pel que fa al CF Reus, els jugadors dirigits per Javi Robles han empatat (1-1) al camp del Penya Arrabal gràcies a un gol d'Àlex López en la recta final del matx. El local Ribeiro havia avançat els balears en el minut 70 i el gol roig-i-negre ha permès sumar un punt que deixa l'equip en la desena posició amb tretze punts tot i acumular quatre jornades sense vèncer. La pròxima cita dels juvenils serà el pròxim cap de setmana amb el Reus jugant a casa contra l'Stadium Casablanca i el Nàstic rebent l'Europa.