Ple de puntuacions per als filials i juvenils del Nàstic i del CF Reus

Tothom puntua però només guanya el CF Reus B Cambrils, que goleja per 0 a 5 al camp del Santboià

Futbol, mitgetes
Cap dels equips de Tercera i Divisió d'Honor Juvenil han perdut | EDC

Positiva jornada la viscuda a Tercera Divisió i a la Divisió d'Honor Juvenil on els filials i els juvenils del Nàstic i del CF Reus han puntuat. La millor nota dels exàmens d'aquest cap de setmana se l'emporta el CF Reus B Cambrils que entrena Albert Company. Els ganxets han guanyat per 0 a 5 al camp del Santboià i sumen la primera golejada de la temporada. Fabra inaugurava l'electrònic en el minut 19 i no ha estat fins al segon temps quan els del Baix Camp han ampliat el marcador en només setze minuts de diferència. López, Arjona, Oribe i Forgas feien el 0 a 5 entre el minut 63 i el 79 per confirmar els tres punts que situen l'equip en la tretzena posició amb dotze punts, quatre més que el descens.

Pel que fa al filial del Nàstic, el CF Pobla ha esgarrapat un valuós empat del Narcís Sala del Sant Andreu. Els grana han aprofitat l'esforç dels andreuencs després de classificar-se pels setzens de final de la Copa del Rei i han empatat gràcies a un gol de Moha en el minut 73. Prèviament havia anotat Salva Ferrer en pròpia porteria en el minut 4 del primer temps. Amb aquest punt, els pobletans cauen fins a la novena plaça amb 15 punts i es queden a tres del playoff d'ascens. El pròxim cap de setmana, el CF Reus B rebrà la visita del Castelldefels diumenge a les 17.00 hores mentre que el CF Pobla jugarà contra l'Atlètic Horta dissabte a les 19.00 hores.

Els juvenils empaten

El Nàstic juvenil no va poder allargar la ratxa d'imbatibilitat i ha cedit un empat (1-1) davant el San Francisco. Els homes entrenats per Dani Vidal han sumat només un punt que els permet conservar la tercera posició del torneig, ara amb 15 punts. Pel que fa al juvenil roig-i-negre, els homes de Javi Robles també es van haver de conformar amb un punt al camp del Lleida Esportiu (1-1), allargant així a tres les jornades on els ganxets aconsegueixen sumar. El Reus és ara novè a la taula amb onze punts i buscarà el pròxim cap de setmana un triomf carregat de sentimentalisme perquè jugarà dissabte a les 17.00 hores contra el Nàstic en el primer derbi de la temporada.