El Nàstic 2021-2022, entrenant

Fitxatge exòtic a can Nàstic: Arriba Cirkovic

El club grana anuncia una nova incorporació per a la temporada 2021-2022: un extrem esquerre serbi de 19 anys

El Nàstic de Tarragona ha anunciat la incorporació d'Aleksandar Cirkovic. Es tracta d'un jugador serbi de 19 anys i que en farà 20 al setembre. El futbolista de Sèrbia, que juga d'extrem esquerre, signa contracte amb el club grana fins al juny del 2024.

Cirkovic arriba a Tarragona procedent el FC Flyeralarm Admira, un equip de la primera divisió d’Àustria, amb el qual havia finalitzat la seva vinculació. En la temporada anterior, el nou jugador del Nàstic va defensar els colors del FK Mačva Šabac, que milita a la màxima categoria del futbol serbi.

Segons ha informat el Nàstic, Cirkovic destaca per la seva velocitat i regat. A més, també té una bona capacitat per associar-se amb els companys i buscar la darrera passada des de la línia de fons, segons el club grana.

El nou jugador del club tarragoní serà presentat oficialment com a futbolista grana els pròxims dies. Tot i això, Cirkovic s'afegirà ràpidament als entrenaments sota les ordres de Raül Agné. I és que, tal com ha anunciat el Nàstic, dijous ja s'exercitarà al costat dels seus nous companys.