Imatge de l'Alcoyano-Nàstic

El Nàstic empata contra l’Alcoyano i és segon amb un triple empat

Els grana empaten contra l’Alcoyano en un matx que podria haver caigut d’ambdós bàndols i veu com la lligueta s’estreny de manera considerable

El Nàstic de Tarragona no ha pogut passar de l’empat  (1-1) al camp de l’Alcoyano  en el segon encontre de la lligueta de la segona fase del grup III de Segona Divisió B. Els grana, que arribaven a l’encontre ocupant la tercera posició, pugen a la segona plaça tot i el punt sumat després del triple empat provocat entre els tarragonins, l'Andorra i el Barça B.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

Els dos gols, en tres minuts

Les dues dianes que han marcat el desenvolupament del matx s’han produït en el primer terç d’encontre. Alcoyano i Nàstic buscaven els tres punts que aplanaria el camí del playoff per als grana i enganxaria a la lluita per la quarta posició als valencians. I tot just els blanc-i-blaus han gaudit de la primera clara ocasió de gol, aquesta ha pujat al marcador. Una passada en diagonal cap a la davantera era rebutjada cap al centre per Trilles. Suárez  sortia a rebutjar amb els punys i Juanan, arribant des del darrere, anotava el primer gol del matx.

Era el minut 16 i el marge per reaccionar era molt ampli. Però els grana han sorprès i Fran Carbia ha empatat. El davanter tarragoní ha aprofitat una assistència de Brugué per quedar-se sol davant José Juan, regatejant-lo i superant-lo en l’u contra u. Era el minut 19 i els de Toni Seligrat aconseguien empatar ràpidament. S’ha hagut d’esperar als segons 45 minuts per veure clares ocasions de gol. José Aurelio Suárez evitava el 2 a 1 local en el minut 50 després de posar les cames en una acció de Juanan culminant un contraatac. Diakité  intentava sorprendre el porter grana en el següent minut amb un xut des de la frontal.

Reacció sense definició

El Nàstic semblava suar amb l’inici local del segon temps però els moviments a la banqueta i la falta d’encert valencià ha deixat pas a un domini en augment dels de Seligrat. En el minut 65 era Trilles  que fregava l’1 a 2 després d’una centrada de Bonilla que desviava José Juan en el darrer moment. I en el minut 70 era Bonilla  qui provava sort amb la cama dreta per trobar-se un porter de l’Alcoyano que aturava en dos temps.

Tot i que ambdós conjunts ho han intentat fins al xiulet final, cap dels dos ha tingut l’encert per marcar el gol del triomf i s’han hagut de conformar amb un punt insuficient per cap dels dos. El punt, combinat amb els resultats de la jornada, fa que el Nàstic pugi a la segona posició amb 1,68 punts de coeficient  per damunt del Barça B i de l’Andorra. El pròxim cap de setmana, al Nou Estadi i contra l’Ibiza, toca sumar tres punts per no complicar-se més una lligueta extremadament igualada.

Alcoyano

José Juan, Solben, Primi, Raúl, Carbonell, Ñíguez, Diakité (López 76’), Juanan, Ramón (Antón 76’), Juli (Omar 56’) i Jona (Raillo 65’)

Suárez, Albarrán, Quintanilla, Trilles, Oriol, Miranda, Tienza (Joel 85’), Fullana (Bonilla 60’), Brugué (Lupu 85’), Carbia (Ballesteros 80’) i Oliva (Pedro 60’)

1-0 / Juanan (16‘)

1-1 / Carbia (19‘)

Per als locals Jona (28’) i Juanan (40’) i per als visitants Tienza (84’), Ballesteros (87’) i Bonilla (90’)