Una acció del Barça-Nàstic d'aquest migdia

El Nàstic planta cara però perd al camp del Barça

Els grana perden per la mínima (1-0) en un matx amb poques ocasions per als dos bàndols que decideix el local Fernández en el minut 15 de la primera meitat

El Nàstic no ha pogut puntuar al camp del Barça | Miguel Ruiz - FC Barcelona

El Juvenil A del Nàstic no ha pogut extreure res de positiu del camp del Barça, líder del grup III de Divisió d’Honor Juvenil. Els futbolistes tarragonins han perdut per la mínima (1-0)  un encontre on la teoria donava per clar favorit a l’equip culer, tot i que el marcador ha estat molt ajustat. El matx s’ha torçat arribant al quart d’hora de partit. Després d’un inici on el Barça ha provat sort des de la distància, trobant-se amb les mans de Castello, han trobat el forat grana en una mala sortida de pilota per la banda dreta de la defensa. Els blaugrana han recuperat la pilota i després d’una finta amb el cos dins de l’àrea per part de Fernández, un xut fort i a poca alçada s’ha colat entre els tres pals grana per convertir-se en l’únic gol del matx.

No ha estat un encontre de grans i nombroses ocasions, tot i que ha estat el bàndol local qui ha estat més a prop del gol. Així i tot, els nastiquers han plantat cara i han buscat poder puntuar a un dels camps més complicats de la categoria. Les bones intervencions del porter blaugrana Ramón Vila han resultat claus per a què l’electrònic es congelés. Els de Dani Vidal han intentat empatar però la bona defensa local ho ha impedit, havent de tornar cap a casa sense premi en el caseller dels punts.

Aquesta, la sisena derrota de la temporada, deixa el Juvenil A ocupant la novena plaça de la lliga amb 26 punts, set més que el descens a Lliga Nacional Juvenil que ara marca l’Ebro amb 19. La pròxima cita dels tarragonins serà el pròxim cap de setmana rebent el Zaragoza, l’actual campió.