Tres jugadors de futbol en acció durant un partit

El Nàstic empata al camp del Castelló i segueix sense guanyar fora de casa

Els grana empaten a Castàlia un matx que comencen perdent en la primera acció ofensiva local i que empaten jugant amb un home més sobre el terreny de joc

El Nàstic segueix sense guanyar fora de casa després d’empatar (1-1)  al camp del Castellón, matx de la jornada 8 de la Primera RFEF. Els grana, que buscaven els tres primers punts com a visitant, ho han tingut a tocar després de jugar durant més de 35 minuts amb un jugador més. L’expulsió  del local Torres  no ha estat aprofitada per un equip de Raül Agné que suma un punt a un camp difícil però segueix tenint el deute pendent de guanyar fora.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

Clatellada just començar

El punt sumat pot tenir un gust de boca agredolç després de com s’ha desenvolupat el matx. Una vegada més, els grana començaven el matx encaixant un gol després que César  superés a Manu  en el minut 3. Era la primera arribada seriosa del Castellón i els tarragonins ja anaven per darrera en el marcador.

Faltava tot el partit per disputar-se però ja es jugava a contracorrent. Els d’Agné  han buscat l’empat però no han arribat a generar excessiu perill, tenint un Castelló davant que intentava ampliar la distància. S’ha hagut d’esperar al segon temps, i més concretament a l’expulsió de Torres, per a veure diferències en el desenvolupament de l’encontre.

Dos jugadors de futbol en una acció d'un partit
El Nàstic conduint una jugada ofensiva | Gimnàstic

Reinici d’encontre amb l’expulsió de Torres

Torres donava un cop a la cara de Pedro del Campo  i l’àrbitre li ensenyava la segona targeta groga en el minut 63. Amb un més i mitja hora de partit per endavant, el Nàstic estava obligat a forçar la maquinària. Cinc minuts després de l’expulsió, arribava la diana: despenjada d’Aythami, centrada de Carbia  a la mitja volta i Èdgar  superava Campos.

Era el minut 70, faltaven 20 més el descompte i el matx es reiniciava amb el Nàstic tenint el vent a favor. Malauradament no s’ha sapigut aprofitar amb el marcador a la mà. Els tarragonins han tancat el Castelló amb una eficàcia descendent però els locals s’han recomposat.

L’arribada més clara per poder guanyar l’ha protagonitzat Fran Carbia rematant de cap una centrada en el minut 77. Amb aquest punt, els grana són provisionalment tercers amb 14 punts. Diumenge  vinent a les 12.00 hores, la visita del Linares Deportivo  a Tarragona tornarà a posar a prova la fortalesa al Nou Estadi

Castellón

Campos, Torres, Carles, Ortuño (Bilal 55’), César (Borja 65’), Esquerdo (Marco 55’), Sibille, Salva, Koné (Aarón 80’), Moyano i Luna (Diori 79’)

Manu, Domingo (Prats 83’), Quintanilla, Aythami, Oriol, Ribelles (Jannick 68’), Del Campo, Bonilla, Robert, Carbia (Pedro 83’) i Pablo (Èdgar 60’)

1-0 / César (3’)

1-1 / Èdgar (69’)

Per als locals Torres (30’ i 63’), Campos (73’), Koné (44’) i Carles (91’) i per als visitants Jannick i Hernández (73') i DelCampo (84’)