Thomas Amang ha jugat el primer partit com a grana

El vila-secà Adrià Arjona deixa el Nàstic fora de la Copa Catalunya

Un gol del migcampista de Vila-seca en el minut 83 provoca la derrota grana i l’eliminació de la competició catalana. Els tarragonins pateixen la segona derrota seguida abans de rebre l’Espanyol

Pol Domingo ha estat titular al costat de Sergi Cardona i Roger Figueras
Pol Domingo ha estat titular al costat de Sergi Cardona i Roger Figueras | Gimnàstic

El Nàstic ha dit adéu a la Copa Catalunya després de quedar eliminat amb la derrota patida al camp del Prat (1-0) amb un gol del vila-secà Adrià Arjona en el minut 83. Els grana, seriosos i més encertats en el primer temps, han patit una davallada important en la segona meitat i han caigut davant la insistència barcelonina que ha tingut premi en el segon temps després de diverses intervencions de mèrit de Cheikh Sarr.

Equilibri amb més arribada grana

Els primers 45 minuts al Municipal del Sagnier venien a confirmar allò que es preveia: ambdós conjunts li donaven una importància relativa a la competició sense voler renunciar al triomf. Les alineacions del pratenc Pedro Dólera i del grana Xavi Bartolo deixaven clar que la història dels dos equips passa pel torneig de la regularitat, dipositant els al·licients en veure els jugadors menys habituals sobre la gespa. A can Nàstic, la presència de Thomas Amang i el retorn de Viti al centre del camp han centrat les mirades.

Precisament Viti era el primer que generava perill en el duel. Una centrada de cantonada de Lolo Pla era rematada pel migcampista, enviant l’esfèric per sobre del travesser del porter local Andrés. Brugui provava també sort en el minut 12 però Andrés aturava. La reacció local no arribava fins al minut 30 quan un xut llunyà de Chabboura era desviat a corner per Cheikh Sarr. La darrera ocasió del primer temps era per un Jonathan Pereira que tornava a veure com Andrés evitava el perill.

Thomas Amang ha jugat el primer partit com a grana | Gimnàstic

Menys Nàstic en el segon temps

El Nàstic no ha sortit igual d’endollat en el segon temps i el Prat s’ha mostrat més còmode i perillós sobre la gespa. Viti es quedava al vestidor i Goldar saltava a la gespa. Primer avisava Jordi Oribe amb un xut de falta en el minut 50  i quatre minuts després era Capa qui gaudia de l’ocasió més clara del matx després de rematar un servei de cantonada que Cheikh Sarr ha pogut desviar en una gran intervenció. La insistència local ha trobat premi i aquest ha arribat en el minut 83 després de prop d’una desena de canvis entre ambdós conjunts.

Una pèrdua de pilota de Goldar en el centre del camp ha acabat amb Adrià Arjona superant el grana Cheikh Sarr i marcant el gol decisiu en el minut 83. Els de Xavi Bartolo han intentat reaccionar però no ho han aconseguit. D’aquesta manera, els grana queden fora de la Copa Catalunya i ja pensen exclusivament en el duel de diumenge a les 12.00 hores al Nou Estadi davant l’Espanyol B.

Foto de família dels àrbitres i els capitans dels dos equips
Foto de família dels àrbitres i els capitans dels dos equips | Gimnàstic

AE Prat

Andrés, Capa, Héctor, Morales (Cárdenas 45’), Peris, Guzmán (Pla 66’), Putxi (Victor 66’), Oribe (Arjona 71’), Toni (Faysal 71’), Bravo i Chabboura (Raïllo 71’)

Cheikh, Albarrán, Figueras, Domingo, Cardona, Brugui (Petcoff 60’), Viti (Goldar 45’), Giner (Pedro 81’), Lolo Plá (Habran 81’), Pereira (Ballesteros 68’) i Amang

1-0 / Arjona (83’)

Per al local Putxi (38’) i per als visitants Brugui (50’) i Goldar (53’)

Jaume Gibert

Matx corresponent als quarts de final de la Copa Catalunya 2019-2020 disputat al Municipal del Sagnier del Prat de Llobregat