El Juvenil A del Nàstic vol la tercera victòria de la campanya

El Juvenil A del Nàstic rep el Cornellà

Els grana afronten el primer partit dels tres que jugaran a casa en el darrer mes de l’any amb l’objectiu de sumar un triomf després de cinc jornades sense fer-ho

El Juvenil A del Nàstic jugarà aquest dissabte a les 16.30 hores a l’annex del Nou Estadi davant la Unió Esportiva Cornellà, conjunt que ocupa la cinquena posició de la classificació. Els grana, que semblaven haver deixat enrere un tram de lliga molt exigent fa unes setmanes, veuen com una bona dinàmica de resultats ha portat el club barceloní a la cua dels equips capdavanters de la categoria. Els jugadors dirigits per Dani Vidal es troben en la zona mitjana de la lliga amb catorze punts, entre una zona de descens que està a cinc punts i una zona mitjana-alta que es troba a sis.

Vidal: «L’equip es veu fort»

Els tarragonins volen acabar amb aquesta solitud a la zona mitjana de la lliga aconseguint un triomf que es resisteix des de fa cinc setmanes on només s’ha perdut un matx però s’han empatat quatre. Dani Vidal, tècnic de l’equip, veu el got mig ple: «Fa uns partits que no guanyem però hem puntuat i això sempre és important; em quedo amb el fet que els empats han estat sempre més pròxims a guanyar que a perdre». Tot i que una sèrie d’encontres sense guanyar pot afectar, «l'equip es veu fort, estem molt contents amb el treball defensiu», assegura un Vidal que deixa clar el camí a seguir: «Hem de mantenir la solidesa defensiva i amb una mica de sort, els empats es convertiran en victòries, el gol va molt car, és molt difícil marcar».

El de dissabte serà el primer dels últims quatre partits del 2019, tres d’ells jugant-se amb el Nàstic com a local. Sobre el Cornellà, Vidal destaca que «arriben en un bon estat, és un equip que va en línia ascendent, és un bloc compacte, juguen amb un 5-4-1 i quan actuen en defensa, mostren les seves virtuts. Només han encaixat vuit gols en dotze jornades i han jugat contra els equips de dalt. No pensem més enllà d’aquest partit, volem tenir continuïtat de joc, actitud i treball, aleshores estarem a prop dels tres punts segur».