El Zamora va caure eliminat en el playoff d'ascens a Segona B

El Zamora no va optar a la plaça del CF Reus a Segona B perquè va pagar a qui no tocava

El conjunt de Castella i Lleó va informar la RFEF que havia pagat però a Madrid no van rebre els diners perquè el club es va equivocar de compte bancari. Tot i haver pagat, no haurien ascendit

El Zamora CF ha viscut en les últimes jornades una de les errades més curioses de l’estiu futbolístic. El conjunt de Castella i Lleó, un dels aspirants a ocupar la plaça del CF Reus Deportiu al grup tercer de Segona Divisió B, va mostrar públicament el seu interès a poder competir en la categoria de bronze i va anunciar als quatre vents que pagaria els 452.022 euros que exigia la Real Federación Española de Fútbol. El club de Zamora va aconseguir reunir els diners i a finals de la setmana passada va informar que havia realitzat el pagament a la RFEF. La sorpresa arribava quan aquesta, en la decisió final de donar-li el lloc vacant a l’Andorra, va anunciar que només havia tingut sobre la taula les opcions del conjunt del Principat i la de l’Intercity valencià.

El Zamora havia pagat però no on havia de fer-ho

No ha estat fins aquesta setmana quan el Zamora, mitjançant el conseller delegat Alfredo Ruiz, ha posat llum l’assumpte. El club, que la temporada passada va competir en el grup vuitè de Tercera Divisió, ha confirmat que va pagar els 452.022 euros però els va ingressar en un compte bancari incorrecte. El destinatari dels diners no va ser finalment la RFEF, fet que va provocar que aquesta desestimés l’opció dels castellano lleonesos perquè no havien rebut cap euro. Posteriorment, el Zamora ha anunciat que accepta la decisió de la RFEF perquè el reglament «és com és» i els «drets esportius estaven clars» perquè, segons la federació, l’Andorra ja estava considerat com a equip del grup cinquè de Tercera un cop es va produir la plaça vacant.

Un cop admès l’errada i donant per vàlida l’argumentació oferta per la federació al Zamora, el conjunt blanc i vermell centra els seus esforços a confeccionar una plantilla que pugui ascendir sobre la gespa. El club competeix en el grup vuitè de Tercera, on la temporada passada va quedar campió amb 90 punts sumats. En els playoff, el Zamora va caure eliminat en la ronda de campions davant l’Haro Deportivo mentre que en la següent ronda, contra l’Alcobendas Sport, va perdre per 2 a 0.