Josep Maria Andreu al Nou Estadi

El Nàstic femení defineix la seva estructura esportiva

Els grana comencen a donar forma al projecte de l’equip de futbol 11 femení que començarà a competir a la Segona Divisió Femenina

El Nàstic femení  comença a agafar forma. Els grana, que aquest estiu ja havia anunciat la creació d’un equip femení de futbol 11, dona les primeres passes del projecte. Pau Poblet  i Adrián Rosales  seran el nou entrenador i coordinador del principal equip de futbol femení nastiquer.

Fins ara, els grana tenien conjunt de noies en el futbol sala i també comptaven amb jugadores al Planter Grana, fins categoria infantil.

Poblet i Rosales, l’aposta

Pau Poblet, entrenador local, es farà càrrec de dirigir l’equip des de la banqueta. La coordinació l’encapçalarà Adrián Rosales, entrenador de la casa amb experiència a diferents equips del Planter Grana. 

Sobre la mateixa gespa del Nou Estadi, el tècnic i el coordinador han formalitzat la seva incorporació a l’estructura acompanyats del president Josep Maria Andreu. La consellera responsable de l’àrea del futbol femení del Gimnàstic de Tarragona serà Irene Mallol

La consellera Rosales i Poblet, al costat de Jose Maria Andreu com a responsable de Marca Nàstic es van reunir dimarts amb la consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Mary López. L’objectiu era explicar les bases del nou projecte, així com els valors i directrius esportives que es treballaran des de l’inici. 

El futbol femení nastiquer comença a agafar forma de cara a les pròximes temporades.