Guillem Jaime sent observat per Umtiti

Guillem Jaime torna a jugar 45 minuts amb el primer equip del Barça

El lateral dret de Torreforta torna a disputar la segona meitat d’un nou amistós del primer equip del FC Barcelona. Participa en el primer triomf culer de l’estiu

Guillem Jaime sent observat per Umtiti en un moment del segon temp     | Barça TV

Guillem Jaime ha viscut aquest matí de dissabte el seu segon partit com a futbolista del primer equip del FC Barcelona. El lateral dret ha format part del matx dels blaugrana contra el Vissel Kobe japonès, encontre de la gira pel país nipó que el club presidit per Josep Maria Bartomeu està realitzant i que finalitzarà en les pròximes hores. Jaime, que ha ocupat novament el lateral esquerre de la defensa, ha tornat a jugar a cama canviada quallant una solvent actuació que ha ajudat el seu equip a deixar la porteria a zero.

A punt de realitzar una assistència

Guillem Jaime ha estat a punt de donar un cop de mà al seu equip amb una assistència de gol. El lateral, tot i jugar en el costat on no està habituat, ha realitzat una gran internada a l’àrea que ha finalitzat amb una passada enrere que Malcom ha enviat al travesser. Amb ell sobre la gespa, els culers han trencat el 0 a 0 inicial per acabar enduent-se el triomf amb dos gols de Carlos Pérez. El primer, en el minut 59, després d’una bona triangulació amb Malcom. El segon, en el minut 85, per sentenciar el matx. La resta de l’onze blaugrana en els segons 45 minuts ha estat format per Neto a la porteria, defensa per Monchu, Todibo, Umtiti i Guillem amb un centre del camp format per Sergi Roberto, Aleñá i De Jong i la davantera per Carlos Pérez, Dembelé i Malcom.

Amb aquest encontre, el tarragoní Guillem Jaime ja acumula 90 minuts amb el primer equip barcelonista i posa punt final a una experiència enriquidora abans de tornar a Barcelona. Es preveu que l’expedició blaugrana aterrí a l’aeroport del Prat diumenge a les 6.50 hores per continuar la pretemporada a la ciutat comtal amb la presència dels internacionals. El retorn de l’internacional Moussa Wagué provocarà, si no hi ha sorpresa, el retorn de Jaime al filial culer.