Clifton Onolfo entrant a l'Estadi Municipal de Reus

El CF Reus, inclòs a la llista del morosos més greus d’Hisenda

L’entitat propietat de Clifton Onolfo arrossega un deute amb l’entitat pública superior al milió d’euros, factor pel qual ha estat inclòs en la llista negra espanyola

El CF Reus Deportiu ha estat inclòs en la llista oficial dels morosos més importants d’Espanya. L’entitat roig-i-negra figura en el darrer document oficial d’Hisenda on figuren les persones o empreses que tenen els deutes més importants amb la societat. La quantitat econòmica que deu la institució de la capital del Baix Camp ascendeix a 1.177.468,56 euros, xifra que supera el milió i que l’ha portat a figurar en la llista negra de morositat.

Els ganxets estan acompanyats de 3.929 deutors més, xifra que suposa un descens de quasi el 50% respecte fa cinc anys. En total, s’ha acumulat un deute de més de 14.200 milions. El milió i escaig del CF Reus coincideix quasi al 100% amb un dels primers anàlisis de l’estat financer realitzat per David López, administrador concursal de la Societat Anònima Esportiva de Clifton Onolfo, actual propietari que no té previst fer-se càrrec del deute.

Cal destacar que hi ha altres noms dins del món de l’esport que figuren en la llista d’Hisenda. Destaca el deutor més important: el futbolista Neymar. El brasiler deu un total de 34,6 milions d’euros, mentre que sorprèn els més de deu milions que acumula el Club Bàsquet Girona.