El Juvenil A del Nàstic busca el quart triomf de la campanya

El Juvenil A del Nàstic perd contra l’Espanyol en un duel sense pólvora

L’equip dirigit per Dani Vidal cau derrotat contra una de les potències de la lliga en un encontre on no tenen encert en els darrers metres i on paguen cares les errades

El Juvenil A del Nàstic ha perdut aquest migdia per un contundent 3 a 0 al camp de l’Espanyol  en el matx corresponent a la jornada 24 del grup III de Divisió d’Honor Juvenil. Els tarragonins no han pogut extreure res positiu d’un matx que ja s’ha posat coll amunt en el minut 19 de la primera meitat quan una centrada lateral impactava en les mans d’un defensor grana per a què el col·legiat Xavier Alins senyalés el punt dels onze metres. El xut del local Villahermoso  ha anat entre els pals d’un Castello que no ha pogut evitar la primera diana del matx.

El gol no ha enfonsat un Nàstic  que ha buscat l’empat abans del descans. L’arribada més clara a la porteria perica s’ha produït poc després de la mitja hora de joc amb una rematada posterior a un llançament de cantonada que el local Fortuño  treia sota pals. L’Espanyol gaudia de més presència a l’àrea rival però el Nàstic ha tingut a prop l’empat. Malauradament, els blanc-i-blaus no han afluixat i han ampliat diferències en el minut 66 després de defensar malament una acció a pilota aturada que rematava Sanchís  al fons de la xarxa.

Els de Vidal han buscat reduir diferències ben aviat i fruit d’arriscar-se per fer el 2 a 1 ha encaixat el definitiu 3 a 0 en el minut 84 per Sánchez. Amb aquesta derrota, els grana queden novens amb 33 punts, set més que el seu màxim perseguidor i deu per sobre del descens directe. El pròxim cap de setmana visitarà l’annex del Nou Estadi davant l’Europa.