Jugadors de LaLiga Genuine

LaLiga Genuine del 2020 es conclourà a Tarragona aquest cap de setmana

El torneig ajornat per l’esclat de la Covid-19 al març del 2020 posarà punt i final aquest cap de setmana a casa nostra. 36 equips participants i sis convidats hi formaran part

LaLiga Genuine de la temporada 2019-2020 es tancarà aquest cap de setmana a Tarragona. Un any i mig llarg després de la suspensió per l’esclat de la Covid-19, el torneig que va fundar el Nàstic posarà punt final als partits que queden pendents de disputar-se. El Nou Estadi  amb l’acte inaugural i el Complex Esportiu Futbol Salou  amb la competició seran els centres neuràlgics de l’esdeveniment.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

36 equips i sis convidats

Més de 600 dies després, LaLiga Genuine 2019-2020  arribarà al seu final. El primer torneig del món d’equips de futbol integrats per jugadors amb discapacitats intel·lectuals, ajuntarà els seus 42 integrants  per decidir els campions.

Entre ells s’hi trobarà l’equip fundador: el Nàstic. Els grana, que compten amb una col·laboració i vinculació d’entitats i empreses del territori com BASF, són un dels 36 equips que tenen partits pendents. A aquesta xifra s’han de sumar els sis conjunts convidats que formaran part del torneig 2021-2022: el Barça, la Ponferradina, el Fuenlabrada, el Burgos, el Cartagena  i l’Ibiza.

El Nou Estadi acollirà divendres a les 20.00 hores  l’acte inaugural amb Javier Tebas, president de LaLiga, i Josep Maria Andreu, president del Nàstic. El Complex Esportiu Futbol Salou s’encarregarà dels partits dissabte i diumenge i del punt final, l’acte de cloenda, diumenge a les 13.30 hores.

Els grana jugaran dissabte dos partits: a les 12.30 hores contra el Levante  i a les 19.30 hores contra el Deportivo. Diumenge ho faran a les 9.00 hores contra l'Osasuna. Cal recordar que el Nàstic Genuine compta amb patrocinadors principals com BASF, Port de Tarragona i Fundació La Caixa.