Jugadors de futbol celebrant un gol

El Nàstic visita l'Alcoyano buscant el primer objectiu: el playoff dascens

Els grana juguen al camp de l’Alcoyano buscant una victòria que els classificaria per a la promoció d’ascens que es disputarà a Galícia

El Nàstic afronta aquest dissabte  a les 18.30 hores  al camp de l’Alcoyano  la que espera que sigui primera final de tres d’aquesta campanya. Els grana necessiten una victòria per certificar matemàticament la classificació per a la promoció d’ascens a Segona. Els homes dirigits per Raül Agné  depenen d’ells mateixos i, afortunadament, si guanyen no hauran d’estar pendents del cas Algeciras i la reclamació dels tres punts del seu darrer matx.

Guanyar i oblidar-se de la resta

Per aconseguir el primer objectiu de la temporada i jugar la promoció d’ascens, els tarragonins hauran de tornar amb els tres punts del Collao. El Nàstic es juga la vida mentre que l’Alcoyano, onzè amb 52 punts, no té res en joc més enllà de tres punts més i acabar la lliga amb 55. El bon final de temporada permet als grana dependre d’ells mateixos, així que un triomf segellaria el primer repte de la campanya.

En el cas de no ser capaç de sumar el triomf, hauria d’esperar resultats aliens favorables i que el Comitè d’Apel·lació no doni la raó a l’Algeciras  en el cas Castilla. Els andalusos van reclamar els tres punts davant el filial madridista per alineació indeguda i el Comitè de Competició els hi va negar. Si el recurs prospera, més val que el Nàstic guanyi o el seu playoff es veuria en perill.

Agné no podrà disposar per aquest decisiu partit de Marc Trilles (lesionat)  i Juan Camilo Becerra (baixa per Covid-19).  Els tarragonins encara recorden el desenllaç de la campanya passada quan, tot i necessitar només un empat a Eivissa, es va perdre per 4-0 i el playoff es va esfumar. Antonio Alberola Rojas, del comitè castellano-manxec, serà l’àrbitre del matx.