Dos jugadors de futbol en un partit

Derrota d’un pobre Nàstic al camp de l’Algeciras

Els grana perden novament lluny de casa després d’un pobre encontre on els locals han dominat gran part de l’encontre. El gol, en els minuts finals

El Nàstic ha tornat a perdre, en aquesta ocasió per 1 a 0, al camp de l’Algeciras  en un nou pobre encontre com a visitant. Els tarragonins, que no han generat gens de perill en la porteria rival, no han fet els mèrits suficients per merèixer puntuar. Aquest és el quart duel on els homes dirigits per Raül Agné  són incapaços de sumar un triomf i s’allunyen a tres punts del playoff.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

Cap ocasió clara de gol

El partit ha finalitzat sense cap clara oportunitat de gol a favor del Nàstic. Al llarg dels 90 minuts, en cap ocasió l’atac visitant ha generat un excessiu perill que fes patir el marcador ni el zero a la porteria d’Iván Crespo. Un encontre basat a defensar el zero propi que s’ha ensorrat en el pitjor moment: al final.

L’Algeciras ha dominat la possessió i les ocasions en el global dels 90 minuts. I ha merescut marxar guanyant al descans després que Manu Garcia, amb dues intervencions de mèrit, evitava el gol local en el minut 29. Un xut de Roni  era rebutjat pel porter grana i el mateix Roni aprofitava el refús per enviar l’esfèric al pal.

Aquesta tònica s’ha mantingut en el segon temps. Leiva centrava en el minut 50 per a què Romero, el més baix de tots, rematés de cap fora davant un Manu Garcia venut. La imatge del Nàstic no era la desitjada i un equip que aspira a ascendir quallava un encontre poc valent  contra un rival directe.

El gol, just premi

Els locals han seguit dominant i insistint fins que han trobat el merescut premi. Centrada llarga al segon pal en el minut 87 i Víctor, que feia quatre minuts que havia entrat al camp, anotava el gol del triomf. La rematada passava per sota d’un Manu que veia com el seu equip havia de fer la feina dels 90 minuts en només tres.

La reacció no ha existit i el Nàstic torna a perdre. Quarta setmana consecutiva sense triomf, nova ensopegada com a visitant i un playoff que s’allunya a tres punts. Dies de reflexió a un Nàstic que ja mira al pròxim duel: diumenge  a les 16.00 hores  contra el líder Atlétic Balears  al Nou Estadi.

Algeciras

Crespo, Alcázar, Robin, Mariano, Tomás (Peris 82’), Iván, Borja (Duarte 73’), Ferni, Leiva (Victor 82’), Álvaro (Rjin 91’) i Roni (Campaña 91’)

Manu, Domingo, Quintanilla, Aythami, Oriol, Ribelles, Fullana (Prats 83’), Jannick (Bonilla 57’), Robert (Del Campo 83’), Carbia i Pablo (Èdgar 67’)

1-0 / Victor (87’)

Per als locals Tomás (94’) i per als visitants Ribelles (16’), Aythami (67’ i 94’) i Èdgar (90’)