Dos jugadors de futbol en una acció d'un partit

El Nàstic rellisca a Andorra i pateix la segona derrota de la lliga

Els grana perden el segon partit de la temporada (2-0) sota la pluja d’Andorra. Els locals han estat superiors davant un Nàstic poc perillós

El Nàstic de Tarragona seguirà un parell de setmanes més amb la cantarella de no guanyar lluny de casa després de perdre per 2 a 0 al camp de l’Andorra. Els grana, que ja havien perdut al camp del Castilla (2-1), han tornat a ensopegar fora del Nou Estadi. I ho han fet en un duel on els locals han estat superiors i s’han adaptat a les circumstàncies i la insistent pluja  que ha acompanyat durant els 90 minuts.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

De més a menys

El Nàstic saltava a la gespa de l’Estadi Nacional buscant els tres punts, sensació que s’ha anat desfent amb el pas dels minuts. Els andorrans han imposat el seu joc i les ocasions han anat caient de mica en mica. Carlos Martínez enviava una pilota al travesser de Manu i Nieto  fregava l’1 a 0 en el minut 41 amb un xut elevat.

El domini era local i el Nàstic havia de reaccionar en el segon temps, factor que s’ha ensorrat quan Héctor  ha anotat l’1 a 0. Era el minut 48 i un xut des de la frontal botava davant Manu i el superava per inaugurar el marcador. Tocava remuntar però la teoria no s’ha convertit en una pràctica.

La sentència local

L’Andorra seguia pressionant i Carlos Martínez tornava a enviar l’esfèric a la fusta en el minut 64. Fullana, sortint des des de la banqueta, gaudia de la doble millor ocasió visitant en el minut 76 però allò que arribaria seria la sentència. Un atac vertical i ràpid acabava amb el tarragoní Enri  davant Manu per marcar el 2 a 0 que tancava l’encontre.

Aquest resultat deixa el Nàstic cinquè amb 10 punts, dins de la zona de promoció però amb els mateixos punts que el sisè. El líder es distancia a sis punts però la segona plaça és a només dos. Dissabte  vinent a les 17.00 hores, visita d’un Sabadell  en crisis al Nou Estadi.

Andorra

Ratti, Alti, Vilanova, Hervel (Aguado 67’), Riverola (Bover 79’), Carlos, Molina, Diego, Nieto (Enri 67’), Eudald i Pastor (Riera 79’)

Gimnàstic

Manu, Domingo, Quintanilla, Aythami, Oriol (Nil 71’), Ribelles (Jannick 62’), Bonilla (Fullana 62’), Del Campo, Robert, Carbia (Pablo 71’) i Èdgar

1-0 / Héctor (48’)

2-0 / Enri (85’)

Targetes grogues

Per al local Eudald (58’) i per als visitants Domingo (6’), Èdgar (32’), Aythami (45’), Fullana (72’), Del Campo (87’) i Pablo (92’)