Una acció d'un jugador del Nàstic en un partit

El Nàstic empata sense gols al camp de l’Atlético Sanluqueño

Els grana no han pogut endur-se el triomf i sumen el primer punt de la campanya fora de casa mantenint la porteria a zero. Partit amb poques ocasions de gol

El Nàstic de Tarragona s’ha estrenat amb un empat al camp de l’Atlético Sanluqueño (0-0)  en la primera jornada de la Primera RFEF Footters. Els tarragonins no han gaudit d’excessives ocasions per marcar i quan ho han pogut fer no han tingut encert. La manca de precisió en els darrers metres ha estat determinant per al resultat final.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

Cap gol i poques ocasions

El duel no passarà a la història per ser un encontre altament atractiu. El Nàstic ha saltat a la gespa de l’Estadio El Palmar  amb ganes de portar el ritme del matx, els locals li han impedit. Seria en el minut 24 quan els andalusos reclamarien un possible penal  que l’àrbitre no ha assenyalat.

Dos jugadors de futbol en una acció d'un partit
L'Atlético Sanluqueño ha buscat el gol en el primer temps però no l'ha trobat | At. Sanluqueño

Fullana, amb un cop de cap en el minut 29, avisava al conjunt local del perill grana en atac. La manca de precisió en les passades en curt impedia generar més futbol per arribar amb cara i ulls a la meta rival. L’arribada més clara del Nàstic arribaria amb una centrada enverinada de Robert Simón que acabaria tocant el travesser.

Cap gol en els primers 45 minuts i cap en els segons. L’Atlético Sanluqueño, que ha anat a més i ha posat contra les cordes en certs moments als tarragonins, tampoc ha anotat. L’ocasió més clara la tenien en el minut 79 quan una centrada no era rematada per ningú quan Manu Garcia  estava venut.

Amb aquest primer punt de la temporada, el Nàstic se situa a la novena posició  amb un punt. Diumenge vinent a les 17.00 hores, segona jornada de lliga amb la visita del Barça B  al Nou Estadi.

Atlético Sanluqueño

Falcón, Oriol, Duro, Pelón, Héctor (Riego 60’), Theo, Azkue, Armental (Miguelete 80’), Alfonso (Caballé 61’), Cervero (Canillas 74’) i Toni

Manu, Domingo, Quintanila, Aythami, Oriol (Navas 74’), Del Campo, Ribelles, Robert (Ballesteros 83’), Fullana (Bonilla 71’), Carbia (Èdgar 55’) i Pablo (Pedro 55’)

Per als locals Héctor (24’), Riego (68’), Canillas (90’) i per als visitants Domingo (12’), Fullana (26’), Ribelles (87’), Bonilla (92’)