Imatge del Nàstic jugant a l'Estadi Johan Cruyff

El Nàstic empata sense gols al camp del Barça B

Empat sense gols entre el Nàstic i el filial del Barça en el penúltim amistós de pretemporada. Molta seguretat defensiva al primer temps

El Nàstic de Tarragona ha empatat (0-0) al camp del Barça B  en el penúltim amistós de pretemporada. Els grana, que s’enfrontaven a un rival de la mateixa lliga, han pogut aturar un dels equips amb més potencial ofensiu de la categoria. Aquest factor positiu xoca amb una manca d’efectivitat en les escasses ocasions de gol.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

El Nàstic mostraria la seva versió més defensiva en els primers 45 minuts. Els homes dirigits per Raül Agné  transmetien seguretat al darrere davant el ritme i la creació blaugrana i els joves culers no trobarien el forat. Únicament amb dues faltes directe, els de Sergi Barjuan  podrien generar inquietud al porter Manu Garcia.

Això implicava la poca presència en atac dels tarragonins. Caldria esperar al minut 35 per veure com Ribelles, en una rematada de cap després d’un corner, enviava la pilota entre els tres pals. Tenas, porter local, aturava sense cap problema.

No seria fins al segon temps quan el Nàstic causaria problemes a la defensa local. Aythami, després d’un refús involuntari, enviava la pilota fregant el travesser blaugrana en el minut 61. El local Mortimer responia amb una acció individual que a punt ha estat de ser l’1 a 0.

L’entrada a la gespa de Carbia  i Èdgar Hernández  ha donat més perill a la punta d’atac. La connexió entre ambdós excompanys al CF Reus es notava i feien veure els minuts més ofensius dels d’Agné. Aquest factor no ha estat suficient i l’empat inicial no s’ha mogut.

Després d’aquest amistós, el Nàstic encara en jugarà un més. Serà dissabte  vinent a les 18.30 hores  visitant el camp de l’Olot.

Barça B

Tenas, Zaca, Comas, Mármol, Solà, Casadó, Matheus, Aranda, Ilias, Peque i Jutglà. També han jugat: Carevic, De Vega, Escobar, Maia, Franck, Casas i Pelayo

Manu, Domingo, Aythami, Quintanilla, Oriol, Ribelles, Del Campo, Fullana, Robert, Pablo i Pedro. També han jugat Carbia, Jannick, Manu, Èdgar, Karim i Bonilla

Per als locals Ilias (25’), Kays (64’) i per als visitants Del Campo (20’), Aythami (40’), Ribelles (83’)