Campanya de captació d'abonats

Toca Nàstic, la campanya de captació d'abonats per a l'estrena a Primera RFEF

Els grana acumulen les primeres hores de campanya de captació d'abonats per tornar amb força a les graderies del Nou Estadi

El Nàstic ja ha arrancat la campanya de captació d'abonats per a la temporada 2021-2022 sota el lema "Toca Nàstic". L'entitat presidida per Josep Maria Andreu  enceta l'habitual període estival buscant que la massa social grana es mantingui o augmenti de cara a la campanya. Cal recordar que l'entitat debutarà a la Primera RFEF, nova tercera categoria del futbol estatal.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Els preus

La campanya "Toca Nàstic" adapta els preus a la nova categoria, tot i que els socis que renovin gaudiran d'importants descomptes. Els abonats que decideixin seguir hauran de pagar 200 euros  (tribuna), 120  (preferent), 80  (gols) i 60  (grada d'animació)

Si es tracten d'altes noves, els preus s'elevaran a 300 euros un seient de tribuna, 200 un de preferent, 150 un de gol i 70 un de la grada d'animació. Cal recordar que els menors de 0 a 8 anys entren de franc al camp amb el carnet simpatitzant.

Pel que fa a les entrades individuals, els preus aniran des dels 30 euros (tribuna), els 20 (preferent), els 15 (gols) i el 20 si es tracta de la graderia visitant.

Condicions especials

Tots els socis que portin una nova alta per a la temporada 2021-2022, podran fer-ho utilitzant l'abonament de compensació  de la campanya passada (color daurat) i l'import serà el de renovació. Qui no renovi, rebrà una compensació del club pels partits no jugats de la lliga 2019-2020 i 2020-2021 amb l'import en entrades per bescanviar durant la primera volta.

Qui decideixi renovar l'abonament de l'any passat rebrà sis entrades gratuïtes  per consumir en els primers sis partits de la campanya 2021-2022. Tothom qui vulgui carnet, pot assistir a les oficines del Nou Estadi entre les 9.00 i les 13.30 hores i entre les 17.00 i les 19.00 hores de dilluns a divendres. També hi ha la possibilitat de renovar telemàticament mitjançant la pàgina web del club.